Obavijesti

Sport

Komentari 78

Čačić bez Lovrena na Finsku i Ukrajinu?! Upitan je i Pivarić

Čačić bez Lovrena na Finsku i Ukrajinu?! Upitan je i Pivarić
1

Zdravstveno stanje Dejana Lovrena nije dobro. Osjeća bolove u cijeloj lijevoj strani tijela zbog leđa, na što su se nadovezali i drugi bolovi. Čini se kako neće moći zaigrati za Hrvatsku

VIDEO

Dva dana uoči okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije i završnih dvoboja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske u Rijeci (6. listopada) i Ukrajine u Kijevu (9. listopada), izbornik Ante Čačić našao se u novim problemima oko postavljanja prvih 11.

Prema informacijama iz Engleske, stoper Dejan Lovren trpi velike bolove posljednjih nekoliko tjedana. Leđa, prepone pa i Ahilova tetiva... Sve se "urotilo" protiv igrača Liverpoola koji je trebao držati našu zadnju liniju u ovim vrlo važnim utakmicama.

- Iako igram za klub, uopće ne treniram. Najveći su mi problem leđa. Cijelo vrijeme igram pod tabletama, nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta - poručio je, između ostalog, Lovren za Sportske novosti.

Ne bude li Lovren u stanju zaigrati za "vatrene", stoperski bi par, uz Domagoja Vidu, trebao činiti Matej Mitrović koji, međutim, ove sezone praktički sjedi na klupi za Bešiktaš. Od stopera, u konkurenciji je još i Hajdukov Zoran Nižić, a postoji opcija da se sastavu priključi netko iz U-21 reprezentacije.

Nezgodnu ozljedu pretrpio je i lijevi bek Josip Pivarić, iskrenuvši gležanj u utakmici kijevskog Dinama kod Partizana. Utakmicu je odigrao do kraja, a dodatne pretrage pokazat će koliko je ozljeda ozbiljna. Prema njegovim riječima, mogao bi pauzirati još dva-tri dana.

Izbornik Čačić otprije ne može računati na Vedrana Ćorluku (ruptura Ahilove tetive), Tina Jedvaja (ozljeda potkoljenice) i Matea Kovačića (ruptura tetive aduktora). Dobra vijest povratak je Danijela Subašića nakon trotjedne stanke zbog ozljede gležnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige