Sport

Komentari 26

Čačić još bez poraza u derbiju, koeficijent da će biti penal - 2,75

Čačić još bez poraza u derbiju, koeficijent da će biti penal - 2,75

Ivanu Leki ovo je prvi trenerski HNL derbi, u belgijskoj ih je ligi odrađivao odlično. A kladioničari su na pobjedu Dinama postavili tečaj 1,75, a na Hajdukovu 4,5

Ante Čačić (69) u trenerskoj karijeri protiv Hajduka ima pet pobjeda, remi i pet poraza. No na Dinamovoj klupi još nema poraz u najvećem derbiju.

Pobijedio je Hajduk u ožujku i rujnu 2012. pa u svibnju i kolovozu 2022. Tek u posljednjem okršaju, prije četiri mjeseca, nije pobijedio, bilo je 1-1.

Ivanu Leki ovo je prvi HNL derbi, a u Belgiji je takve utakmice uspješno rješavao. Kao trener Leuvena, St. Truidena, Cluba Bruggea i Antwerpena negativan omjer ima samo protiv Genka i Bruggea. Kao Bruggeov trener, u derbiju s Anderlechtom, primjerice, ima četiri pobjede te po dva remija i poraza.

Varaždin i Hajduk sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a

Očekivano, kladioničari Dinamo smatraju favoritom u nedjeljnom derbiju. I domaće i strane kladionice postavile su gotovo identičan tečaj. Tako je koeficijent na Dinamovu pobjedu 1,75, na remi on iznosi između 3,9 i 3,95, dok je na Hajdukovu pobjedu između 4,5 i 4,6.

Tečaj da će na utakmici biti penal je 2,75, jednako kao i da će netko dobiti crveni karton...

Najčitaniji članci