Obavijesti

Sport

Komentari 0

Carlos Moya bolji od Ive Karlovića u 2. kolu Metza

Carlos Moya bolji od Ive Karlovića u 2. kolu Metza
1

Hrvatski tenisač, prvi nositelj ATP turnira u Metzu, poražen je u 2. kolu protiv Carlosa Moye, koji jepobijedio nakon 70 minuta 6-3, 7-6(4)

VIDEO

Bio je to njihov četvrti meč u karijeri i četvrti put je bio bolji Moya. Karlović nije imao prevelike šanse u ovom meču, jer na servis Španjolca nije bio niti malo opasan.
Najdalje je došao kod vodstva 6-5 u drugom setu kada je imao 30-30. Svaki ostali servis gem Moye bio je brz i lagan, dok je Španjolac pokazivao ipak nešto više opasnosti kada je servirao 14. tenisač svijeta.
Već kod vodstva 2-1 je Moya došao do dvije break prilike (15-40). Prvu break šansu je Karlović spasio asom, ali drugu nije uspio. Taj break je značio i prvi set za Moyu, dok je u drugom setu jedinu break šansu imao također Moya.
Tie-break, pak, nije donio dramatične trenutke, jer je Moya odmah pobjegao na 3-0 i tako osigurao prolaz u sljedeće kolo.
Karlović je ukupno servirao 18, a Moya pet as servisa. Španjolski veteran je osvojio čak 33 od 36 poena nakon prvog servisa što najbolje govori koliko je Karlović bio opasan u tom segmentu igre. I na drugom servisu Moye je bio nemoćan - uhvatio je tri od 20 tih poena.
Nakon drugog kola hrvatski tenis je ostao bez predstavnika u Metzu. Ljubičić i Ančić su se oprostili u prvom, a Karlović u drugom kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu