Obavijesti

Sport

Komentari 14

Carmelo je pokvario LeBronov povratak; problemi za Thunder

Carmelo je pokvario LeBronov povratak; problemi za Thunder
8

LeBron James dočekao je prvu domaću utakmicu u dresu Clevelanda od svibnja 2010. godine, a predstavljanje nove supermomčadi pokvarili su New York Knicksi

VIDEO

Navijači u Clevelandu četiri i pol su godine čekali na povratak kralja, no LeBron James u prvoj utakmici kao da se nije ni pojavio. Za 17 poena trebalo mu je 15 šuteva iz igre (5/15), za vrijeme dok je bio na terenu New York Knicksi napravili su 13 razlike, a izgubio je i osam lopti.

- Bila je ovo posebna večer za mene, ali n isam bio nervozan zbog povratka . Drago mi je da me publika lijepo dočekala, ali isto tako mi je drago da je ova večer gotova - rekao je James poslije poraza u kojem nije uspio zaustaviti Carmela Anthonyja .

Melo je u posljednjoj minuti pogodio težak šut iz lijevog kuta baš preko Jamesa, čime je zaključio utakmicu s 25 poena uz 9/17 iz igre. Knicksima je to bilo dovoljno da dođu do pobjede 95-90 iako su bili bez Josea Calderona , svojeg prvog razigravača. Anthony zna da će u sljedećim susretima s trenerom Davidom Blattom i Cavsima biti teže.

- Svi očekuju da takve momčadi profunkcioniraju istog trena kad se igrači nađu. Trebat će im neko vrijeme. Trebalo je LeBronu neko vrijeme i u Miamiju , snaći će se nekako - rekao je Carmelo.

Kevin Love debitirao je za Cavse s 19 poena i 14 skokova, dok je treći dio velike trojke bio najbolji. Kyrie Irving završio je s 22 poena i sedam asistencija.

VIDEO

Westbrook u civilu

Kevin Durant zbog loma noge neće igrati prvih mjesec i pol za Oklahoma City Thunder, a momčad je upala u još veće probleme u gostima kod LA Clippersa.

Russell Westbrook slomio je kost u šaci, napustio je utakmicu nakon manje od devet minuta igre i u petak će obaviti dodatne preglede, kako bi se vidjelo koliki će dio sezone propustiti.

I bez njih dvojice Thunder je imao šut za produžetak, ali Serge Ibaka promašio je tešku tricu iz trka, pa je završilo pobjedom Clippersa 93-90. Oklahoma je izgubila prve dvije utakmice sezone, a ako se pokaže da je ozljeda Westbrooka teže prirode, crna serija mogla bi potrajati sve do povratka Duranta.

Nowitzki i Peković vukli do pobjeda

U ostalim susretima Dirk Nowitzki trebao je samo 23 minute za 21 koš u pobjedi protiv Utah Jazza, John Wall imao je 30 poena i 12 asistencija za Wizardse u Orlandu, a Nikola Peković sa 17 poena i 10 skokova povukao je Minnesotu do prve pobjede u sezoni.

Rezultati:

  • Orlando Magic - Washington Wizards 98-105
  • Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97-91
  • Cleveland Cavaliers - New York Knicks 90-95
  • Dallas Mavericks - Utah Jazz 120-102
  • Los Angeles Clippers - OKC Thunder 93-90
VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara