Obavijesti

Sport

Komentari 47

Carrillo je obećao: Proći ćemo Levski u zahvalu gasiteljima...

Carrillo je obećao: Proći ćemo Levski u zahvalu gasiteljima...
1

Jedan gol razlike mala je prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu i bila bi velika greška čuvati rezultat, rekao je Joan Carrillo dva dana uoči uzvratne utakmice protiv Levskog

VIDEO

Najprije želim zahvaliti u ime kluba volonterima, igračima i Torcidi koji su napravili sve kako bi ugasili vatru. Uspjeli su obraniti naš grad Split. Od srca im hvala, rekao je trener Hajduka Joan Carrillo na konferenciji za novinare uoči uzvrata drugog pretkola Europske lige.

Čini se kako će nemila situacija s požarom dodatno motivirati hajdukovce u Sofiji, gdje protiv Levskog brane prednost 1-0 iz prve utakmice u Dugopolju. Neki od igrača čak su izašli na splitske ulice pomagati vatrogascima i drugim građanima u borbi s vatrom.

- Jučer smo imali jako lošu situaciju za momčad, ali nadam se da će nas to motivirati. Svim ljudima koji su radili na gašenju vatre uzvratit ćemo tako da prođemo u sljedeću rundu - istaknuo je španjolski stručnjak.

Iako ima minimalnu prednost, Hajduk se u uzvratu (četvrtak, 19 sati, HRT 2) ne misli braniti.

- Jedan gol razlike mala je prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu i bila bi velika greška čuvati rezultat - kazao je Carrillo.

- Kalendar je takav kakav jest i ne možemo utjecati na to. Sve se dobro što smo dosad odradili zaboravlja kad krene utakmica protiv Levskog. Treba samo gledati kako proći dalje - komentirao je Carrillo Hajdukov ubrzani ritam odigravanja utakmica četvrtak - nedjelja.

Bugari će dočekati Splićane pred praznim tribinama Georgi Asparuhov zbog Uefine kazne. Levski je 1999. izbacio Hajduk u prvom kolu Kupa Uefe (3-0, 0-0), a isto će pokušati napraviti i sada bez obzira na negativan rezultat iz Hrvatske.

- Nije me briga hoće li Levski igrati napadački. Ja znam da ćemo mi igrati tako. Nije bitno tko će nastupiti, Ohandza ili netko drugi, najvažnije je da prođemo u treće pretkolo. Dogovorili smo sve što trebamo učiniti, idemo na pobjedu.

- Navikli smo igrati utakmice bez gledatelja, to nam neće biti novost iako volim da je dobar ambijent na tribinama. Mislim da smo po tom pitanju sada imali sreću, u Dugopolju su naši navijači bili spektakularni i odveli nas do pobjede - zaključio je trener Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković