Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Cedevita bi europske utakmice mogla igrati u Areni Varaždin

Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan, kaže Čehok za eVaraždin

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28 komentara

Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga, potvrdio je u razgovoru za eVaraždin Ivan Čehok.

Varaždinski gradonačelnik potvrdio je da je grad spreman ugostiti hrvatskog prvaka, a Varaždin bi time popularizirao košarku među djecom i mladima u gradu. No isto tako gradonačelnik i njegovi ljudi u svemu tome vide priliku i za poslovnu suradnju s obzirom da je Atlantic Grupa glavni sponzor Cedevite, a njezin vlasnik Emil Tedeschi obožava košarku i svoj klub.

- Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti - kaže Čehok za eVaraždin.

Naši partneri pišu
Message