Obavijesti

Sport

Komentari 149

Cedevita teško stradala, Boysi na tribini s navijačima PAO-a...

Cedevita teško stradala, Boysi na tribini s navijačima PAO-a...
10

Cedevita je izgubila od Panathinaikosa 60-78 u Euroligi. U Draženov dom stigla je i skupina od 70 navijača PAO-a. Njima se uskoro pridružila grupica Bad Blue Boysa

VIDEO

Košarkaši Cedevite izgubili su u šestom kolu TOP 16 Eurolige od Panathinaikosa. Grci su slavili u Ciboninom tornju 78-60. Najtrofejniji europski klub od prve minute krenuo je odlučno, a završni rezultat još je i dobar kako se razvijala situacija na parketu. Panathinaikos je u jednom trenutku vodio 29 koševa razlike (60-31).

- Očitali su nam lekciju kako igrati. Bili su bolji u svakom duelu. Fizički su nas izdominirali na svim pozicijama. Znali smo da igraju čvrsto i da na to moramo odgovoriti, ali nismo uspjeli - rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Cedevita je bila bez Luke Babića koji se ozlijedio protiv Fenera.

- Babić nam je jako bitan. On je naš prvi obrambeni skakač. Najbolji je u tranziciji, otvara prostor suigračima i čuva najbolje protivničke igrače. Jako nam je nedostajao u napadu i obrani - rekao je Mršić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gosti imali i plus 31

Panathinaikos je bolje ušao u utakmicu, poveo je 8-2, no Cedevita se vratila nakon nešto lošijeg ulaska u utakmicu. Gosti su nakon prve četvrtine imali 18-13, a Cedevitu je u igri držao Miro Bilan. No sve se raspalo u drugoj četvrtini. Cedevita je zabila tek 9 koševa, gosti 21 i Panathinaikos je na poluvremenu imao 39-22.

Potpuni raspad sistema u nastavku i Grci su otišli na golemu prednost. Cedevita se malo pribrala i uspjela tek ublažiti poraz. 

Najbolji kod zagrebačke momčadi bio je Fran Pilepić koji je zabio 16 koševa. Nitko drugi nije zabio preko devet poena. Miro Bilan se zaustavio na osam, a Karlo Žganec na sedam koševa. Panathinaikos je predvodio Miroslav Raduljica s 21 košem, Calathes i Gist su zabili po 10 poena svaki.

BBB s navijačima PAO-a na tribini

S Panathinaikosom je stigla i skupina od 70 navijača iz Grčke. Njima se pridružila i skupina Bad Blue Boysa. Zajednički su izviždali predstavljanje srpskog trenera i igrača u redovima Panathinaikosa, Đorđevića i Raduljice.

Grčki navijači potom su izvjesili transparent protiv Zdravka Mamića kao podršku Dinamovim navijačima koji su protiv sadašnjeg vodstva kluba. Panathinaikosovi ultrasi okupljeni u skupinu Gate 13 u dobrim su odnosima s Bad Blue Boysima i često ističu ovaj transparent na nogometnim utakmicama.

Igor Kralj/PIXSELL
Jurica Galoić/PIXSELL
Jurica Galoić/PIXSELL

SKUPINA E:

  • Cedevita - Panathinaikos 60-78
  • Darussafaka - Crvena zvezda  69-66
  • Unicaja - Lokomotiv Kuban     64-82

SKUPINA F:

  • Brose Baskets - Barcelona 74-70
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac