Obavijesti

Sport

Komentari 8

Cedevita u gostima bolja od Igokee, Budućnost od Cibone

Cedevita u gostima bolja od Igokee, Budućnost od Cibone
8

Zagrebački klubovi ostvarili su polovičan učinak u 18. kolu ABA lige. Cedevita je u Aleksandrovcu pobijedila Igokeu 86-57, a Cibona izgubila od Budućnosti 84-67...

VIDEO

Cedevita je promarširala Aleksandrovcem. Izabranici Jasmina Repeše svladali su Igokeu 29 koševa razlike i došli do 12. pobjede u 18. kolu ABA lige, prve u 2015. godini nakon poraza kod Partizana i Metalca.

Nakon prve četvrtine bilo je već 28-17 za "vitamine" koji su prednost na predahu digli na velikih "plus 20" (49-29). Početkom treće dionice bosanskohercegovački sastav vratio se na 14 koševa minusa, no brzo je Cedevita vratila ugodnu razliku i do kraja je digla na 86-57.

Četvorica cedevitaša zabila su dvoznamenkast broj koševa, Babić (17), Arapović (13), Bilan (12) i Pilepić (11), dok je kod domaćina to bio tek Nikola Dragović sa 17 poena.

Serija pobjeda Budućnosti nije stala ni na gostovanju pod Tornjem gdje je crnogorski prvak slavio 84-67. Slično kao i kod Cedevite, Budućnost se rano odvojila na ugodnih desetak koševa razlike i prednost je održavala cijelu utakmicu. Vladimir Dašić predvodio je pobjedničku momčad s 18 poena, a Jure Lalić na drugoj je strani zabio 15.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogled na ljestvicu govori da je Cedevita s omjerom 12-6 na trećoj poziciji, a Cibona je s devet pobjeda i isto toliko poraza dvije pobjede udaljena od četvrtog mjesta.

ABA liga, 18. kolo

  • Igokea - Cedevita 57-86 (17-28, 12-21, 17-17, 11-20)
  • Cibona - Budućnost Voli 67-84 (11-21, 19-19, 17-17, 17-23)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu