Obavijesti

Sport

Komentari 12

Cedevita s dva klinca srušila Cibonu nakon dva produžetka!

Nakon dva produžetka Cedevita je dobila Cibonu 106-102 u Draženovu domu. Draper je dobio temperaturu te otvorio prostor dvojici juniora koji su je odlično iskoristili...

VIDEO

Dontaye Draper dobio je temperaturu od 39°C te otvorio prostor dvojici juniora da u Draženovu domu zaigraju za Cedevitu, koja je nakon dva produžetka pobijedila Cibonu 106-102.

- San snova je zaigrati u ovoj legendarnoj dvorani! Ne može bolje – rekao je presretni Jakov Mustapić, sin hrvatskog rekordera u bacanju koplja Ivana.

On je zabio tricu iz prvog pokušaja, pa iako je promašio svih šest idućih šuteva, nije djelovao izgubljeno. Njegov vršnjak Martin Junaković u drugom je produžetku hladnokrvno pogodio dva slobodna bacanja.

- Odigrao je manirom besprijekornog rutinera – zaneseno je govorio veliki gazda Emil Tedeschi, a Martin, koji je iz tunela prisluškivao, nije mogao odoliti da se od sreće nasmije.

Cibona je šest minuta prije kraja imala 12 razlike, ali sve je uspjela prokockati.

- Preuzimam odgovornost za poraz, ali ovoliko gluposti na jednom mjestu nisam vidio u 51 godini života. Da sam mogao, otišao bih prije kraja – rekao je Cibonin trener Jasmin Repeša, dodavši da je poraz mala cijena za saznanja o tome koga će iduće sezone zadržati, a koga potjerati iz kluba.

Bilan nezaustavljiv, Rudež tragičar

U nedostatku ozlijeđenih Vukušića, Princa, Opačka i Petrovića te bolesnog Drapera zablistali su Miro Bilan (27 koševa i 10 skokova), Chris Warren (24 koša i 12 skokova) i Marko Car (24 koša i 7 skokova). Bilan je pogodio svih devet pokušaja iz igre, ali promašio čak sedam slobodnih bacanja.

- Da sam pogodio koje više, bilo bi gotovo ranije. Ovako sam samo htio da sve što prije završi, da pobijedimo i idemo kući. Čini mi se kao da smo četiri sata bili u dvorani – rekao je Bilan.

Car je većim dijelom utakmice morao igrati kao playmaker, a sam je i pokušavao odlučiti pobjednika, no ni u završnici regularnog dijela utakmice ni prvog produžetka nije uspio pogoditi.

Da je Cibona pobijedila, junaci bi bili Tomislav Zubčić (24 koša, 13 skokova) i Antwain Barbour (16 koševa, 10 skokova, 8 asistencija), ali Amerikanac je promašio sve važne lopte u oba produžetka. Baš kao i Damjan Rudež, koji je u dodatnim periodima promašio sve što je mogao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...