Obavijesti

Sport

Komentari 10

Čeferin ugostio čelnike HNS-a: Uefa podržava izgradnju kampa u Veslačkoj, šefovi stižu na Hvar

Čeferin ugostio čelnike HNS-a: Uefa podržava izgradnju kampa u Veslačkoj, šefovi stižu na Hvar
4

Srebrna medalja u Rusiji najbolja je inspiracija svakoj manjoj zemlji, klupski nogomet je sve bolji, što potvrđuje i nedavno potpisan rekordan ugovor za TV prava, rekao je Aleksander Čeferin

VIDEO

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić zajedno je s izvršnim direktorom Tomislavom Svetinom i tehničkim direktorom Stipom Pletikosom bio na sastanku kod predsjednika Uefe Aleksandra Čeferina, piše na službenim stranicama HNS-a.

Pokretanje videa...

Marijan Kustić VIDEO

- Hvala predsjedniku Čeferinu i najbližim suradnicima, g. Bobanu i g. Lakoviću, na izuzetno ugodnom primanju te konstruktivnom i otvorenom razgovoru. Ponosni smo što je hrvatski nogomet izuzetno cijenjen unutar krovne kuće europskog nogometa, kao i da HNS ima tako kvalitetnu suradnju s Uefom na mnogobrojnim projektima - rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić pa dodao:

- Raduje nas da predsjednik Uefe prati zanimljivo natjecanje u prvoj ligi, a razgovarali smo i nizu izazova današnjeg europskog nogometa, od tzv. Superlige preko pandemije do rata u Ukrajini. Predsjedniku Čeferinu iznijeli smo ideju stvaranja kuće hrvatskog nogometa u Veslačkoj te nam je drago što će Uefa podržati taj projekt ako uspijemo krenuti u realizaciju. Počašćeni smo ovako ugodnim primanjem te se veselimo uzvratiti gostoprimstvo na sastanku Izvršnog odbora Uefe koji će biti održan u rujnu na Hvaru.

U sjedištu krovne europske nogometne federacije u Nyonu, hrvatsko izaslanstvo ugostili su Uefin šef nogometa Zvonimir Boban te direktor nacionalnih saveza Zoran Laković.

- Bilo nam je zadovoljstvo primiti izaslanstvo HNS-a koji je na terenu i izvan njega zasigurno jedan od najuspješnijih srednje velikih saveza u Europi. Srebrna medalja hrvatske reprezentacije u Rusiji najbolja je inspiracija svakoj manjoj zemlji da se nogometni snovi mogu ostvariti ako uz nogometni talent i vještinu pokažete veliko zajedništvo - kazao je predsjednik Uefe Aleksander Čeferin nakon čega je dodao: 

- Klupski nogomet je također sve bolji, što potvrđuje i nedavno potpisan rekordan ugovor za TV prava. HNS je proteklih godina napravio velike iskorake u izgradnji kvalitetne infratrukture diljem zemlje te će sigurno i dalje imati snažnu podršku Uefe nastaviti istim smjerom. To vrijedi i za potencijalni kamp odnosno kuću nogometa u Zagrebu, što bi bilo odlično rješenje za HNS. Raduje me novi dolazak u Hrvatsku, Hvar je izvrsno odredište za sjednicu našeg Izvršnog odbora, pri čemu će HNS biti nesumnjivo sjajan domaćin.

HNS  je domaćinima darovao personalizirane dresove aktualnih svjetskih doprvaka - dres s brojem 9 Aleksanderu Čeferinu, s brojem 11 Zoranu Lakoviću te dobro poznati dres s brojem 10 Zvonimiru Bobanu, legendarnom kapetanu Vatrenih koji je 1998. godine vodio Hrvatsku do osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao