Obavijesti

Sport

Komentari 142

Službeno je: Miši Krstičeviću otkaz, Tudor na klupi Hajduka

Službeno je: Miši Krstičeviću otkaz, Tudor na klupi Hajduka
6

Mišo je odradio veliki posao u ovih 14 mjeseci, hvala mu na tome, no zadnjih par utakmica dalo je naslutiti da nam je ugrožen plasman u Europu, rekao je Brbić

VIDEO

Mišo Krstičević smijenjen je s pozicije trenera prve momčadi Hajduka, a zajedno s njim odlaze i sportski direktor Sergije Krešić, te dugogodišnji djelatnik kluba Fredi Fiorentini.

Na Poljudu je održana telefonska sjednica Nadzornog odbora, koja je rezultirala spomenutim ostavkama. Do sada su sve odluke donosili jednoglasno, ovoga puta ipak je bilo preglasavanja.

- Na zahtjev predsjednika Uprave Marina Brbića održana je sjednica koja je rezultirala s tri odluke. Smijenjen je Krstičević, a tu će funkciju do kraja sezone obavljati Igor Tudor. Otkaz su dobili i Krešić, te Fiorentini - kazala je dopredsjednica NO-a Ramljak.

Razloge je pojasnio Brbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mišo je odradio veliki posao u ovih 14 mjeseci, hvala mu na tome, no zadnjih par utakmica dalo je naslutiti da nam je ugrožen plasman u Europu. Odlučili smo dati šansu velikanu hrvatskog nogometa, mladom treneru koji se kalio u našem omladinskom pogonu, Igoru Tudoru - rekao je Brbić koji se zahvalio i Krešiću na devet mjeseci rada, te Fiorentiniju na čak 20 godina provedenih u klubu. 

- Dugo je u klubu, došlo je do zasićenja, a što se tiče njegova ugovora koji je bio dosta čvrst, mislim da ćemo ga sporazumno raskinuti.

Predsjednik Hajduka nije želio komentirati mogućnost da je smjena Fiorentinija koincidirala s njegovim navodnim prelaskom u HNS. Također je najavio da postoji mogućnost da se Tudoru produži ugovor i nakon završetka sezone. Pomoćnici će mu biti Vukas i Vučko, a trener golmana ponovno Tonći Gabrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu