Obavijesti

Sport

Komentari 1

Celticsi do osme pobjede u nizu, Minnesota svladala Pacerse

Celticsi do osme pobjede u nizu,  Minnesota svladala Pacerse

Atlanta je u prvom poluvremenu bila puno bolja, u prvoj četrtini imala je i 15 koševa prednosti, ali se u igri gostiju dogodio pad u drugom poluvremenu što je Boston iskoristio i na kraju uvjerljivo pobjedio

VIDEO

Košarkaši Bostona svladali su kao domaćini Atlanta Hawkse sa 105-95, a Minnesota je slavila na gostovanju kod Indiana Pacersa sa 129-120 u jedine dvije utakmice koje su u nedjelju odigrane u NBA ligi.

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Celticsi su ostvarili osmu uzastopnu pobjedu i trenutačno imaju najdulji aktivni pobjednički niz. No, Atlanta je u prvom poluvremenu bila puno bolja, u prvoj četrtini imala i 15 koševa prednosti, ali se u igri gostiju dogodio pad u drugo poluvremenu što je Boston iskoristio i na kraju došao do prilično uvjerljive pobjede.

Jayson Tatum je predvodio pobjednike sa 38 koševa i 10 skokova. Jaylen Brown je ubacio 17 poena uz desvet skokova, a Marcus Smart je spojio 13 koševa i sedam asistencija.

Trae Young je sa 30 poena i 10 asistencija bio najbolji igrač Hawksa, za koje je Bogdan Bogdanović ubacio 26 koševa.

NBA, Toronto Raptors - Boston Celtics (97-109)

Indiana Pacersi su protiv Minnesota Timberwolvesa u prvoj četvrtini došli do 10 koševa prednosti, ali se ona istopila vrlo brzo istopila te su gosti već sredinom druge četvrtine od -10 došli do +10. Indiana je početkom zadnje četvrtine uspjela doći na samo dva koša zaostatka, ali bliže od toga domaća momčad nije stigla i tako je doživjela šesti uzastopni poraz.

Najbolji strijelac Timberwolvesa bio je Anthony Edwards sa 37 koševa. D'Angelo Russell je ubacio 23 poena uz šest asistencija, a Karl-Anthony Towns je imao 15 koševa i 13 skokova za pobjednike.

Kod Indiane je novopridošli razigravač iz Sacramenta Tyrese Haliburton postigao 22 koša i podijelio 16 asistencija. Oshae Brissett je uz 22 poena imao i 13 skokova, a 21 koš postigao je Lance Stephenson.

Pacersi su pogodili samo 13 trica iz 45 pokušaja, dok je Minnesota za 18 pogođenih trica trebala samo 34 dalekometna šuta.

NBA: Minnesota Timberwolves at Indiana Pacers

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu
VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'