Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Cernat se ne želi spremiti, pa više trče 50-godišnjaci'

'Cernat se ne želi spremiti, pa više trče 50-godišnjaci'
1

Marin Fradelić, bivši kondicijski trener Hajduka, u osvrtu na katastrofalni početak sezone izdvojio je igrača koji po sezoni zarađuje čak 450.000 eura!

VIDEO

Skupa s Antom Mišom, iz Hajduka su otišli i njegovi najbliži suradnici. Između ostalih i stručnjak za fizičku pripremu igrača Marin Fradelić. I nije loše vidjeti u čemu je problem, jer ovosezonski Hajduk izgleda kao skupina rekreativaca. Koji imaju i pametnijeg posla nego nabijati nekakvu loptu ili, ne daj Bože, potrčati za njom.
- Ne znam u čemu je problem, to mi je totalna enigma. Gotovo isti igrački kadar pripremao sam fizički i za prošlu jesen i za ovo proljeće. I oba puta su gotovo svim protivnicima bili trkački dominantni - rekao je Fradelić u razgovoru za Sportske novosti, dodajući kako ne misli da je problem u njegovim metodama. Kaže i da je jedina razlika u tome što ovoga puta Srđan Andrić nije prošao pripreme.
- On je ipak jedan od ključnih igrača - kaže Fradelić.
Posebno je oštar prema Florinu Cernatu. Još uvijek nisu potpuno jasni razlozi njegova dovođenja u momčad koja je na poziciji ofenzivnog veznog najbolje popunjena, a još je manje jasno tko je Rumunju odlučio platiti gotovo pola milijuna eura godišnje. Ima potez, zna igrati nogomet, ali vrijedi li doista toliko igrač s radijusom kretanja Ivane Brkljačić? Kad se spremi, sigurni su njegovi 'odvjetnici', bit će vrhunski!
- Ma neće on biti spreman ni danas ni sutra. I tko zna kad će uopće biti spreman. On se jednostavno ne želi pripremiti, da želi, već bi to napravio - govori Fradelić za SN te dodaje:
- Ja imam 51 godinu, a mogu trčati više od njega!
Postoji li netko tko usudi pobiti ovu tvrdnju? Definitivno nitko tko je gledao Cernata u prvim ovosezonskim nastupima Hajduka... I malo će vrijediti ako se Cernat predomisli i odluči spremiti, jer ono najvažnije je već prošlo. I propalo. Ovako će Splićani dati Rumunju tri milijuna i 300 tisuća kuna (?!) da igra protiv Karlovca, Međimurja i Lokomotive do kraja sezone. I pomogne u borbi za drugo mjesto! Jer prvo je nakon dva kola gotovo već izmaklo iz ruku. Dinamo ima pet bodova prednosti, a Hajduk istovremeno ne izgleda kao momčad koja može pobijediti i malo ozbiljnije 'haklere'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu