Obavijesti

Sport

Komentari 46

Premijer Orešković: Složan tim napravio je pravo malo čudo...

Premijer Orešković: Složan tim napravio je pravo malo čudo...
1

Cijela Hrvatska danas je bila uz hrvatske rukometaše koji su u ogledu s Norveškom osvojili broncu na EP-u. Čestitke na društvenim mrežama stižu sa svih strana...

VIDEO

Nakon velikog uspjeha na rukometnom Euru u Poljskoj i osvajanja bronce u ogledu s Norvežanima u Krakowu (31-24), hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji stižu čestitke sa svih strana na društvenim mrežama. Izdvojili smo neke od njih.

"Čestitamo kaubojima na brončanoj medalji na Europskom prvenstvu. Bravo dečki :)", stoji na službenom profilu Vlade Republike Hrvatske na Twitteru.

Premijer Tihomir Orešković u čestitki na Facebooku pohvalio je "kauboje" što su ostvarili "pravo malo čudo".

"Uživao sam gledajući utakmicu u kojoj su naši rukometaši osvojili medalju za Hrvatsku. Čestitam našim dečkima na osvojenom trećem mjestu i izravnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. To je veliki rezultat!", napisao je Tim Orešković i dodao:

"Malo tko se prije početka Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj usudio prognozirati da će ova ekipa ostvariti ovako dobar rezultat. Uz dobro vodstvo, složan i odgovoran tim napravio je pravo malo čudo. To je još jedan dokaz što se sve može kad se s punim srcem i s velikom odgovornošću pristupi obvezama. Pozivam hrvatske navijače da dočekaju naše kauboje onako kako su to i zaslužili."

"Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

"Čestitke na osvojenoj bronci :)", pišu iz Dinama, a iz drugog našeg prvoligaša Rijeke stiže poruka: "Bravo kauboji! Čestitke iz Rijeke! Iznad svih Hrvatska!".

Medveščak je danas izgubio na gostovanju kod Novokuznjecka u KHL-u 5-1, ali je imao razloga za zadovoljstvo nakon rukometa. "Čestitke savezu na europskoj bronci", pišu "medvjedi", dok im je HRS odgovorio da, unatoč njihovu porazu nema predaje i da će navijati za njih.

Najuspješnija hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić poručila je: "To je to! Svaka čast dečkima što su smogli energije i osvojili broncu zlatnog sjaja! Kauboji, hvala vam!", a bivša austrijska plivačica hrvatskog porijekla Mirna Jukić: "Bravo momci! Svaka vam čast!!! Bronca je naša, iznad svih Hrvatska".

Povratak brončanih rukometaša iz Poljske na zagrebačku zračnu luku Pleso bit će sutra (ponedjeljak) u 12:30, a na Trgu bana Jelačića bit će organiziran doček u 14 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...
VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.