Obavijesti

Sport

Komentari 269

Četiri igrača Rijeke pozvana u policiju na obavijesni razgovor

Četiri igrača Rijeke pozvana u policiju na obavijesni razgovor
2

Leon Benko, Josip Brezovec, Dario Knežević i Ivan Močinić terete se da su spriječavali službene osobe u obavljanju dužnosti jer su htjeli osloboditi navijača

VIDEO

Repovi oko kaotičnog Jadranskog derbija ne naziru se kraju, a u novoj epizodi utakmice Rijeke i Hajduka sudjelovala su četvorica nogometaša Rijeke, koji su završili na obavijesnom razgovoru u policiji, piše Novi list.

Leon Benko, Josip Brezovec, Dario Knežević i Ivan Močinić terete se da su spriječavali službene osobe u obavljanju dužnosti. Nakon utakmice je četverac od policije htio razgovorom ishoditi oslobađanje jednog navijača koji je utrčao u teren na Kantridi kako bi 'užicao' dres.

U priloženom videu pogledajte kako je Leon Benko pokušao pomoći navijaču.

HNS: Najoštrije osuđujemo zbivanja na utakmici

Povodom nereda na utakmici Rijeke i Hajduka u subotu, Hrvatski nogometni savez osudio je ponašanje huligana u priopćenju, kojeg prenosimo u cijelosti.

"Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje zbivanja na utakmici MAXtv Prve lige između Rijeke i Hajduka koja su jasan primjer neprihvatljivog ponašanja na nogometnim stadionima protiv kojeg se treba nastaviti boriti snažnim mjerama.

HNS podržava aktivnosti insititucija države koje su usmjerene rješavanju tog problema, kao što je , primjerice, intervencija Ministarstva unutarnjih poslova u Rijeci spriječila veće incidente.

Hrvatski nogometni savez i Udruga prvoligaša odazvat će se, dakako, na sastanke Nacionalnog tijela za sprječavanje nereda na stadionima kao i svih drugih tijela te aktivno sudjelovati u radu istih.

Zbivanja u Rijeci nastavak su niza huliganskih ispada kakvi čine veliku štetu hrvatskom sportu i moraju biti motiv organizatorima, uključujući HNS, policiji i nadležnim tijelima za poklanjanje još više pozornosti i pažnje sprječavanju nereda prije, za vrijeme i nakon nogometnih utakmica. Pozivamo na nedvojben zaključak kako pirotehnici nije mjesto na stadionima, kao i svakom drugom ponašanju koje dovodi u opasnost druge gledatelje.

Hrvatski nogometni savez u potpunosti se slaže sa stavom Vlade Republike Hrvatske kako je sadašnja situacija neodrživa te će svojim djelovanjem i propisima dati maksimalnu potporu institucijama u rješavanju problema nereda na nogometnim stadionima."

Mišković: Ili ćemo staviti kavez ili neće biti gostujućih navijača

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 269
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...