Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Chelsea nas je već podcijenio, dali su nam kontejner bez tuša'

'Chelsea nas je već podcijenio, dali su nam kontejner bez tuša'
1

Ponašali su se kao zvijezde. Njihov kamp je strašan, a nas su ubacili u neku trošnu svlačionicu, rekao je Horkaš. Julardžija je odbio Chelseajevu ponudu, a Marin dobar prijatelj s golmanom Engleza Žigerom

VIDEO

Pred Dinamovim je juniorima utakmica sezone. U srijedu od 16 sati u Londonu igraju protiv jakog Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka za mlade. Momčad Igora Jovićevića je nabrijana:

- Ove sezone već smo pokazali kako se kvalitetno možemo nositi s engleskim momčadima pa je sada na redu i Chelsea. Nema nikakvog straha, puni smo respekta i uvjereni kako u Londonu možemo izboriti pozitivan rezultat - rekao je Dinamov krilni napadač Antonio Marin.

Za Chelsea bi trebao braniti Hrvat - Karlo Žiger?

- Mi smo prijatelji, ali posljednjih dana nismo bili u kontaktu, nismo niti razgovarali o našoj utakmici, ali sve ću mu reći prije utakmice, a onda će mi još slađe biti njemu zabiti gol - kazao je Marin na pitanje o Karlu Žigeru, Hrvatu koji brani u Chelseaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je potom dobio Edin Julardžija koji je prije nekoliko godina bio na korak do engleskog kluba.

- Od kad sam odbio Chelsea nikada se nisam susreo protiv njih. Ovo je sad prava prilika, a meni svakako i dodatan motiv da im još jednom pokažem kako sam ostankom u Dinamu napravio dobru stvar - kazao je samouvjereni veznjak Dinama.

Jedan od glavnih aduta 'mini modrih' u Ligi prvaka mladih bio je Dinko Horkaš koji je svojim obranama u raspucavanjima izludio igrače Lokomotiva i Liverpoola.

- Svi s nestrpljenjem jedva čekamo tu utakmicu. Nimalo ih se ne bojimo, dapače, Chelsea nas je već jednom podcijenio pa smo ih pobijedili - rekao je Horkaš pa nastavio:

- Bilo je to u Premier League International cupu, nas je vodio Mario Cvitanović. Oni su se ponašali kao zvijezde. Njihov kamp izgledao je strašno, a nas su onda ubacili u neku trošnu svlačionicu, točnije bio je to kontejner u kojem nije bilo ni tuševa. Ne bih imao ništa protiv toga da nas opet stave tamo, a mi odemo na Final Four juniorske Lige prvaka.

Dinko Horkaš ima prilično dobra iskustva s Chelseajevim trening kampom...

- Da, tamo smo jednom u tom Premier League International cupu pobijedili i Feyenoord. I to baš na istom terenu gdje ćemo igrati i u srijedu. Pa neka se nastavi taj naš niz uspješnosti kod Chelseaja. Karlo Žiger? Ne poznajem ga osobno, vidjet ćemo hoće li braniti, Chelsea je do sada puno rotirao golmane.

Dinamovi klinci u ponedjeljak u 17:20 lete u London, a sutra će najvjerojatnije pogledati utakmicu Chelsea i Brightona u Premiershipu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener