Obavijesti

Sport

Komentari 2

Chelsea razbio Crystal Palace!

Chelsea razbio Crystal Palace!

Ovom pobjedom Chelsea je stigao na četvrto mjesto ljestvice sa 54 boda, dva više od petog Liverpoola, koji je ranije u subotu svladao Aston Villu sa 2-1, i šestog West Ham Uniteda

VIDEO

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je do 82. minute u 4-1 (3-0) gostujućoj pobjedi Chelseaja protiv Crystal Palacea u 31. kolu engleskog prvenstva.

Chelsea je praktički riješio pitanje pobjednika već u prvih 10 minuta kada je golovima Havertza (8) i Pulišića (10) poveo sa 2-0, a nakon što je Zouma (30) glavom zakucao loptu u mrežu za 3-0 bilo je jasno kako nema povratka za Crystal Palace. U nastavku je prvo Benteke (63) smanjio na 3-1 da bi Pulišić (78) svojim drugim golom postavio konačni rezultat.

Ovom pobjedom Chelsea je stigao na četvrto mjesto ljestvice sa 54 boda, dva više od petog Liverpoola, koji je ranije u subotu svladao Aston Villu sa 2-1, i šestog West Ham Uniteda koji će u nedjelju ugostiti Leicester City. Crystal Palace je ostao 13. sa 38 bodova.

Liverpool je 2-1 (0-1) pobjedom protiv Aston Ville prekinuo niz od šest uzastopnih prvenstvenih poraza na Anfieldu. Gosti iz Birminghama poveli su u završnici prvog poluvremena kada je udarac Watkinsa sa 15-ak metara iz 43. minute prošao "kroz trbuh" Allisona Beckera, no domaći su izjednačili u ranoj fazi nastavka kada je u 57. minuti Salah natrčao na odbijenu loptu nakon što je Martinez obranio pokušaj Robertsona, da bi važna tri boda "crvenima" osigurao Alexander-Arnold preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u prvoj minuti nadoknade. Nakon ovog poraza Aston Villa je ostala 10. sa 44 boda.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Leeds United je kao gost šokirao vodeći Manchester City svladavši ga sa 2-1 (1-0). Iako je City napadao od samoga starta, Leeds je iz svog prvog udarca prema vratima u 42. minuti poveo. Bamford je odlično ostavio loptu za udarac Dallasa koji je sa 20-ak metara pogodio sam donji desni kut nemoćnog Edersona, a lopta se od vratnice odbila u mrežu. No, i prije odlaska na odmor gosti su ostali s igračem manje jer je škotski reprezentativni branič i kapetan Leedsa Cooper isključen zbog brutalnog starta na Gabriela Jesusa. U nastavku se igralo isključivo na polovici koja pripada Leedsu, no City je uspio poravnati tek u 76. minuti kada je Ferran Torres pogodio sa 15-ak metara nakon dodavanja Bernarda Silve. Uslijedio je dodatni pritisak Cityja koji je tražio pobjednički pogodak, ali dogodilo se upravo suprotnu, u prvoj minuti sudačke nadoknade Dallas je pobjegao domaćim braničima, izbio sam pred Edersona i poslao loptu u mrežu za neočekivanu pobjedu Leedsa.

S ta tri boda Leeds je skočio na deveto mjesto ljestvice sa 45 bodova, dok je City i dalje uvjerljivo vodeći sa 74 boda, 14 više uz dvije utakmice više od drugog Manchester Uniteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida