Obavijesti

Sport

Komentari 55

Chelseajeva doktorica koju je napao Jose: Hvala na podršci

Chelseajeva doktorica koju je napao Jose: Hvala na podršci
5

Mourinho je urlao na fizioterapeutkinju u završnici utakmice protiv Swanseaja jer je ušla u teren pomoći Hazardu. Portugalac je smatrao da Belgijcu ne treba pomoć...

VIDEO

Hvala javnosti na velikoj potpori. Stvarno to cijenim, napisala je na svom Facebook profilu vjerojatno najpoznatija fizioterapeutkinja svijeta, Eva Carneiro.

U obranu Chelseajeve doktorice nakon Mourinhove bezobrazne reakcije stali su gotovo svi, od navijača aktualnog engleskog prvaka do javnosti i medija.

- Ona ne razumije nogomet. Nije bitno je li doktorica ili tajnica. Onaj tko sjedi na klupi Chelseaja mora razumjeti situaciju u kojoj se klub nalazi - rekao je Jose Mourinho nakon "kiksa" na startu sezone protiv Swansea Cityja.

VIDEO

U završnici utakmice Eden Hazard ostao je na travi nakon duela s protivničkim igračem. Chelsea je već imao igrača manje, a doktorica Eva požurila je na travnjak.

Mourinho je, vidjevši to, podivljao. Urlao je na nju jer je smatrao kako Hazardu ne treba pomoć. Znao je i da će Belgijac morati van igre jer su takva pravila kod ukazivanja pomoći.

- Bio je samo umoran. Znao sam da mu nije ništa, a naši doktori ostavili su nas s devetoricom. Mogli smo primiti gol - opravdavao se Mourinho .

No javnost i navijači stali su u obranu doktorice Eve.

Pomagala i britanskim atletičarima

Eva Carneiro ima 41 godinu, rodila se na Gibraltaru. Otac joj je Španjolac, majka Britanka. Upisala je studij medicine na sveučilištu u Nottinghamu. Jedan dio "prakse" odradila je u West Hamu, a diplomirala je u Londonu.

Nakon toga bila je u ženskoj engleskoj reprezentaciji, a radila je i s britanskim atletičarima na pripremama za Olimpijske igre u Pekingu.

Potom je 2009. godine prešla u Chelsea. Nakon tri godine prebacili su je u prvu momčad.

Predmet seksističkih uvreda

Navijači Manchester Uniteda i Manchester Cityja neumjesno su dovikivali na utakmicama protiv Chelseaja. Njihova meta bila je Chelseajeva doktorica Eva.

- Borimo se za ravnopravnost i osuđujemo povike. Borit ćemo se protiv svih vrsta diskriminacije, a seksizam je jedna od njih. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i želimo ga iskorijeniti - rekao je glasnogovornik Chelseaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz