Sport

Komentari 1

Cibona predstavila trenera: Stigao slovenski anonimac

Cibona predstavila trenera: Stigao slovenski anonimac

Novom treneru želimo dobrodošlicu i puno sreće u radu. Gašpar Okorn ima punu podršku vodstva kluba, te vjerujemo kako će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju kluba, napisali su iz Cibone

Slovenski košarkaši stručnjak Gašper Okorn od nedjelje je i službeno novi trener Cibone.

Cibona i Okorn su današnjim potpisivanjem ugovora i službeno započeli suradnju, objavili su  "Vukovi".

"Novom treneru želimo dobrodošlicu i puno sreće u radu. Gašpar Okorn ima punu podršku vodstva kluba, te vjerujemo kako će svojim znanjem i iskustvom novi trener doprinijeti podizanju kvalitete igre, daljnjem razvoju naše mlade i talentirane momčadi te ostvarenju željenih rezultata u tekućoj sezoni. Pred nama je niz izazova i završnica sezone, a pred novog trenera postavljeni su jasni ciljevi usmjereni prije svega na domaća natjecanja," istaknuo je direktor Mauro Lukić prilikom imenovanja novog trenera.

Slovenski stručnjak će se pridružiti Cibonu već od ponedjeljka, kada će momčad održati prvi trening s novim trenerom, a suradnja je ugovorena do kraja tekuće sezone.

Okorn u dosadašnjoj, 25 godina dugoj trenerskoj karijeri, ostvario je niz uspješnih rezultata, među kojima se ističu osvajanja slovenskog te mađarskog nacionalnog prvenstva i kupa, ostvareni u proteklih pet godina.

Tijekom karijere vodio je Škofju Loku, Union Olimpiju, Ventspils, Energa Czarni Slupsk, Slovan, Helios Suns i Falco KC Szombathely

Najčitaniji članci