Obavijesti

Sport

Komentari 82

'Cijeli sam plav, dobio sam po glavi, u rebra. A dobili su i oni'

'Cijeli sam plav, dobio sam po glavi, u rebra. A dobili su i oni'
1

Sav sam plav. Tek sad, sat vremena poslije, sve me počinje boljeti. Glava, rebra... Dobio sam, ali dobili su i oni, rekao je Mandžukić pokazujući rukom bolna mjesta

VIDEO

Tata, ovo je za tebe, viknuo je Mandžukić nakon što je “potopio” Irce.

- Ma rekao mi je da slabo igram glavom, da to moram popraviti. Nadam se da je sad zadovoljan - smijao se Mandžo, junak velike hrvatske pobjede u Poznanju. 

Irci su ga tukli, vukli, udarali laktovima, štipali... Ništa im nije uspjelo. Padao je na koljena, dizao se i zabijao. U trećoj minuti prvog pa u trećoj minuti drugog dijela.

- Sav sam plav. Tek sad, sat vremena poslije, sve me počinje boljeti. Glava, rebra... Dobio sam, ali dobili su i oni - rekao je Mandžo pokazujući rukom bolna mjesta.

Irska nikad nije izgubila prvu utakmicu na velikom natjecanju. Do susreta s Hrvatskom. Nikad na EP-u ili SP-u nije primila tri gola. I to je u nedjelju navečer arhivirano. Trapattoni je bio na koljenima. Doslovno. I njega je srušio Mandžo.

- Zaletio sam se i nisam mogao stati. Odmah sam mu pružio ruku i ispričao mu se. Namignuo mi je i rekao da je sve u redu - kaže.

Talijan je nakon pada na travnjak skinuo kaput. Bio je pun blata. Na kraju utakmice i on je prišao Mandžukiću. Pružio mu je ruku.

- Čestitam, možete daleko otići - procijedio je Trap.

Tako misli i poznanjski junak.

- Nismo došli na Euro kako bismo odigrali jednu utakmicu i otišli kući. Taman posla. Došli smo nešto napraviti. Osvojiti Euro? Zašto ne?! - optimističan je Mandžo.

Hrvatski broj 17 igrao je za 10.

- Za Marsoniju sam zabio 17 golova i nakon toga otišao u Zagreb. Od tada je 17 moj sretan broj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna