Obavijesti

Sport

Komentari 127

Joe: Ostajem u Hoffenheimu; Mamić dovodi braniča Palerma

Joe: Ostajem u Hoffenheimu; Mamić dovodi braniča Palerma
2

Od dolaska Joe Šimunića u Hrvatsku ipak neće biti ništa. Potvrdio je tu informacija sam igrač za Sportske novosti. Mamić ima zamjenu u čileanskom braniču Labrinu

VIDEO

Ako će ga Hoffenheim tjerati da ide u Hajduk, on će ostati u Njemačkoj. Nemoguće je da ne dođe kod nas, ako ga Hoffenheim pusti. Ali, ako ne dođe do transfera, imam aduta u rukavu, rekao je Zdravko Mamić u monologu na današnjoj presici u Dinamo.

U nepunih tjedan dana priča se potpuno promijenila. Od milijarde posto da će Šimunić doći u Dinamo dogodilo se da ga neće vidjeti ni veliki rival Hajduk jer Joe ostaje u Hoffenheimu.

Potvrdio je to sam igrač u intervjuu za Sportske novosti.

- Kao što sam vam kazao prije par dana, 99,9% ostajem u Njemačkoj. Više se ništa ne da promijeniti i zato ću se nakon reprezentativnih obaveza staviti na raspolaganje treneru Hoffenheima. Trudit ću se maksimalno da dobijem prostora u momčadi i skupim dovoljno minutaže da bih zadržao i formu i reprezentativni status. No, nisam ja kao pojedinac bitan, najvažnije je hrvatska reprezentacija - rekao je Šimunić i dodao kako je razočaran zbog rata koji se stvorio oko njega u konkurentskim taborima Dinama i Hajduka.

- Ma znate što, jako sam razočaran da se jedna pozitivna priča pretvara u crnilo, negativnost velikih razmjera. Ne mogu vjerovati i prihvatiti da se zbog mene, koji toliko volim Hrvatsku, neki u njoj dijele i svađaju.

Mamić već našao zamjenu u 20-godišnjem čileanskom braniču Palerma

Izvršni predsjednik Dinama već ima sigurnu rezervu za Josipa Šimunića, a radi se o 20-godišnjem čileanskom braniču Palerma Carlosu Labrinu!

Vjerodostojni nogometni portal Goal.com tvrdi da Čileanac dolazi na jednogodišnju posudbu u Dinamo nakon što je ispao iz Palermova kadra za novu sezonu. 

Labrin bi uskoro trebao biti registriran za HNL, ali i Ligu prvaka.

Palermo je u siječnju ove godine mladog centralnog braniča platio 1.3 milijuna eura nakon sjajnih nastupa u čilenaskom Huachipatu za koji je u tri godine ubilježio 50 nastupa. Labrin je i dvaput nastupio za čileansku A reprezentaciju, a zanimljivo je da je ponikao iz iste nogometne škole kao i sunarodnjak Pedro Morales.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...