Obavijesti

Sport

Komentari 148

Očajni Čilić uzeo Berdychu tek četiri gema u 2. kolu Mastersa

Očajni Čilić uzeo Berdychu tek četiri gema u 2. kolu Mastersa
3

Na ATP World Tour Finalsu u drugom kolu skupine A Marin Čilić izgubio je od Čeha Tomasa Berdycha 2-0 u setovima. Bilo je 6-3, 6-1 za Berdycha, koji ostaje u igri...

VIDEO

Važno je da imam odličan servis, da dobro uđem u meč i da budem koncentriran, rekao je Marin Čilić uoči meča protiv Berdycha u drugom kolu Mastersa.

Prvi servis mu je bio na 50 posto, ušao je u meč tako da je odmah izgubio servis, a kad pričamo o koncentraciji, u oči bode 30 neforsiranih Marinovih pogrešaka. Tomas Berdych slavio je 6-3, 6-1 i vjerojatno poslao Marina kući nakon drugog kola.

Bio je ovo dvoboj dvojice tenisača koji su ekspresno izgubili mečeve prvog kola. Berdycha je pomeo Stan Wawrinka za 58 minuta, a Marin je stisnuo ruku Novaku Đokoviću dvije minute prije današnjeg protivnika. 

Berdych odmah na početku oduzima Marinu servis. Mirno je Čeh držao svoj servis, Marin je imao neke šanse, ali sve je to bilo dosta skromno. U O2 Areni bio je i Goran Ivanišević koji je samo kimao glavom lijevo, desno. Nije to bio Čilić s US Opena. Kod 5-3, Čeh je uzeo Marinu servis drugi put i uzeo prvi set bez većih problema. 

U drugom je Čilić kod 2-1 ponovno izgubio servis. Ništa nije hrvatskom tenisaču polazilo za rukom. Berdych je iskoristio loš Marinov nastup i bez puno muke osvojio drugi set sa 6-1. Ostao je tako Berdych u igri za prolazak dalje, a Marin pakira kofere...

Masters u Londonu, 2. kolo:

Čilić - Berdych 3-6, 1-6

  • KRAJ: Tomas Berdych pobijedio je Marina Čilića 6-3, 6-1 u drugom kolu Mastersa.
  • Berdych vodi 4-1. Čilić je pred raspadom. Čeh je poveo 5-1 i ima servis za meč.
  • Čilić ispalio dva asa pa izgubio servis- Marin je imao 30-0, ali nevjerojatna dekoncentracija u igri našeg tenisača. Berdych to objeručke prihvaća i uzima Čiliću servis za 3-1 vodstvo.
  • DRUGI SET: Čeh je bez problema uzeo svoj servis za 1-0. Čilić vraća za 1-1.
  • statistike: Čilić je imao tek jedan as, Berdych jedan više. Čilićev postotak prvog servisa bio je 50 posto, Čeh je ubacio 59 posto prvih servisa. Hrvat je osvojio 63 posto poena nakon prvog servisa, a Berdych 84 posto. 
  • BERDYCHU PRVI SET: To spašavanje gema privremeno je probudilo Čilića, koji je u sljedećem odigrao nekoliko vrhunskih poena, međutim i to mu je bilo dovoljno tek za dvije propuštene break lopte. Berdych ga je natjerao na greške, pa mu još jednom uzeo servis za 6-3 nakon 43 minute igre.
  • Čeh je mirno zadržao početnu prednost, a Čilić se i kod 3-1 mučio, no uspio je osvojiti svoj servis i smanjiti na 3-2. Berdych nije imao nikakvih poteškoća za povratak na 4-2, a Čilić je izdržao još jedan pritisak na svojem početnom udarcu za smanjenje na 4-3.
  • U prvom kolu i jedan i drugi poraženi su sa 6-1, 6-1. Marin Čilić loše je otvorio i ovaj meč u londonskoj O2 Areni, nakon sedam minuta mučenja Tomaš Berdych uzeo mu je prvi servis na meču. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 148

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana