Sport

Komentari 57

Čilić izgubio od 419. na svijetu

Čilić izgubio od 419. na svijetu

Nakon solidnih izdanja u Estorilu i Rimu, Marin Čilić ispao je u prvom kolu turnira u švicarskoj Ženevi. Prejak je bio osvajač juniorskog Roland Garrosa Dominic Stricker as 7-6 (5), 6-1

Imao je veliku priliku kod 4-1 u tie breaku prvog seta, ali na kraju je Marin Čilić ispustio tu prednost i izgubio od mladog Švicarca (18) nakon sat i 19 minuta igre. Dominic Stricker je 419. igrač svijeta i osvajač juniorskog Roland Garrosa te je uzeo poprilični 'skalp'.

ATP Masters 1000 - Italian Open

Iskoristio je mladi Švicarac sve Čilićeve pogreške te je odličnom igrom u drugom setu potvrdio prvi tie break i ulazak u drugo kolo gdje ga čeka susret protiv Mađara Fucsovicsa.

Pomislili smo kako se Marin Čilić diže nakon solidnog izdanja u portugalskom Estorilu gdje je uspio doći do polufinala, pa je u Rimu preokrenuo talentiranog Bublika s 4-6, 6-2, 6-3 da bi u drugom kolu izgubio od četvrtog igrača svijeta Stefanosa Tsitsipasa (7-5, 6-2) te smo se ponadali da bi Marin opet mogao krenuti nabolje.

ATP Masters 1000 - Italian Open

No, 46. igrač svijeta nije se najbolje snašao u Ženevi. Čeka ga još nastup u parovima sa Golubevom a igraju protiv kombinacije Cazaux/Li.

Najčitaniji članci