Obavijesti

Sport

Komentari 18

Čilić protiv Ćorića u drugom kolu, Dodig ide na Đokovića

Čilić protiv Ćorića u drugom  kolu, Dodig ide na Đokovića
1

Ako Čilić i Ćorić prođu prvo kolo Australian Opena, igrat će jedan protiv drugoga. Dodiga u slučaju prolaska najvjerojatnije čeka prvi igrač svijeta Novak Đoković...

VIDEO

Australian Open počinje u ponedjeljak rano ujutro po našem vremenu. Već u drugom kolu moguć je hrvatski obračun Marina Čilića i Borne Ćorića, dok bi Ivan Dodig mogao na prvog igrača svijeta Novaka Đokovića.

Čilić je 12. nositelj i u prvom kolu čeka ga Thiemo de Bakker, 100. igrač svijeta, kojeg je Marin dobio u jedinom njihovom meču 2014. godine u Davis Cupu protiv Nizozemske. 

Borna Ćorić u prvom kolu ide na Španjolca Alberta Ramosa Vinolasa, 55. na svijetu. 

Ždrijeb ih nije mazio

Ivo Karlović i Ivan Dodig su u gornjem dijelu ždrijeba gdje su Novak Đoković i Roger Federer. Dodig u prvom kolu ide na 197. igrača svijeta, Francuza Quentina Halysa, a u drugom ga čeka Novak Đoković. 

Karlović je postavljen za 22. nositelja. Div sa Šalate u prvom kolu igra protiv 52 igrača svijeta, Argentinca Federica Delbonisa. Karlović je oba puta slavio protiv svog protivnika u prvom kolu, 2014. i na zadnjem US Openu.

U glavnom turniru Australian Opena igraju i tri hrvatske tenisačice. Ana Konjuh u prvom kolu ide na Urzsulu Radwansku, a nalazi se u gornjem dijelu ždrijeba zajedno sa Serenom Williams s kojom bi mogla igrati u trećem kolu.

Mirjana Lučić Baroni u 1. kolu ide na Kirsten Flipkens, a Donna Vekić čeka završetak kvalifikacija kako bi saznala svoju protivnicu.

Jana Fett nije uspjela ući u glavni turnir. Izgubila je u 2. kolu kvalifikacija od Amerikanke Nicole Gibbs 2-6, 6-7 (4).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres
NEPRIMJERENO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres

Karlovac je u 29. kolu 2. NL izgubio kod Hrvatskog dragovoljca (2-0) i tako se kolo prije kraja oprostio od drugog mjesta koje vodi u razigravanje za drugu ligu. Utakmica je pala u drugi plan zbog reakcije Igora Pamića

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'
ZADNJE KOLO HNL-A

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'

Sedam golova u samo osam pokušaja u okvir palo je u ludoj utakmici u Kranjčevićevoj. HNS će imati pune ruke posla jer kod četiri zgoditka je upitno tko je konačni strijelac
Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice
RUŽNE SCENE

Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice

Umjesto nogometnog kraja, utakmicu Lokomotive i Hajduka prekinula je Torcida, koja je u sudačkoj nadoknadi zatrpala travnjak bakljama. Sudac Bel je prekinuo susret bez odigrane predviđene nadoknade