Obavijesti

Sport

Komentari 41

Čilić u drugom kolu Queen'sa, čeka ga Srbin Viktor Troicki...

Čilić u drugom kolu Queen'sa, čeka ga Srbin Viktor Troicki...
1

Francuz Adrian Mannarino namučio je Marina Čilića u prvom kolu Queen'sa. Marin je slavio u tri seta 7-6, 3-6, 6-2. U drugom kolu ga čeka stari dužnik Viktor Troicki

VIDEO

Marin Čilić dobro se namučio u prvom kolu ATP Queen'sa. Hrvatski tenisač u tri je seta pobijedio Francuza i 32. igrača svijeta Adriana Mannarina 7-6, 3-6, 6-2. U drugom kolu čeka ga šansa za uzvrat Srbinu Viktoru Troickom.

Marin je počeo u laganom ritmu. Nije uspio uzeti servis Mannarinu u prvom setu, no u isto je vrijeme bez većih problema zadržao svoj. Francuski igrač pružio je vrlo dobar otpor 9. igraču svijeta i tie-break je odlučivao.

Čilić je poveo 4-2. Držao je prednost i otišao na 5-3. Servisom je izborio prvu set loptu i odmah je pretvorio u poen koji ga je odveo do prvog seta.

Čilić katastrofalno ulazi u drugi set i Mannarino mu uzima servis na početku te odlazi na 2-0. Veći dio drugog seta nije se znalo tko je 9. a tko 32. igrač svijeta. Mannarino je mirno držao svoj servis i sa 6-3 uzeo drugi set.

Ni treći set nije Marin počeo kako treba. Nikako da poveže dva dobra poena. Jako se mučio Čilić s francuskim ljevorukim tenisačem. Konačno je Marin spojio nekoliko dobrih poteza i uzeo servis Francuzu. Odservirao je Čilić za 4-1 i sve je izgledalo puno bolje. Kod 5-2 Marin je uzeo servis Francuzu i osigurao drugo kolo.

Troicki mu uzeo finale s Nadalom

Marin će u drugom kolu Queen'sa igrati protiv Srbina Viktora Troickog, koji je u prvom kolu bio bolji od Mathieua. Troicki je nedavno u Stuttgartu izbacio Čilića u napetom meču polufinala pa kasnije izgubio od Nadala u finalu. Marin je u tom meču predao pobjedu Troickom, propustio je 4-2 u trećem setu i izgubio u tie-breaku 2-1 u setovima.

ATP Queen's, 1. kolo:

  • Čilić - Mannarino 7-6, 3-6, 6-3
  • Troicki - Mathieu 7-6, 1-6, 6-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu