Obavijesti

Sport

Komentari 18

Cirkus u 3. HNL: Sucu prijetili smrću, smijenili su i - spikera!

Cirkus u 3. HNL: Sucu prijetili smrću, smijenili su i - spikera!
1

Nakon isključenja igrač je psovao riječima 'Naje*at ću ti se majke krvave, vidjet ćemo se kod auta, kretenu jedan glupi', napisao je glavni sudac utakmice Graničara i Cvetkovca u službeni izvještaj...

VIDEO

Miris piva i ćevapa sastavni su dio svake niželigaške utakmice, ali isto tako teško da utakmice prođu bez vrijeđanja sudaca i žutih kartona. Tako je bilo i na utakmici Graničara iz Đurđevca i Tehničara iz Cvetkovca koji se natječu u 3. HNL Sjever. Nakon što smo se nagledali svakakvih događaja iz 3. HNL Jug, dužni nisu ostali ni njihove kolege na drugoj strani Hrvatske...

Sudac i delegat su na toj utakmici imali pune ruke posla te su se u izvještajima bome raspisali. Tako je čak sedam igrača dobilo žuti karton, a njih trojicu glavni sudac je i isključio.

Štoviše, predstavnici domaćeg kluba morali su odstraniti i spikera sa svog mjesta već u 25. minuti nakon dosta natezanja, ali to ga nije spriječilo da do kraja utakmice s tribine vrijeđa goste?!

No posebno su bili 'raspoloženi' igrači Graničara koji su dobili čak pet žutih i dva crvena, a u nekoliko navrata su žestoko izvrijeđali suca. Prvi igrač Graničara pocrvenio je u 84. minuti, a onda se sucima obratio riječima, citiramo sučev izvještaj:

- Nakon isključenja napuštajući teren za igru unio se u lice drugom pomoćnom sucu te se obratio riječima, 'Ubit ću te, mamu vam je*em. Nakon toga obratio se sucu utakmice riječima, 'A tebi ću govno Varaždinsko razbiti cijeli auto i sram vas može biti. 

Salve uvreda i psovki nastavile su se u 90. minuti kada je pocrvenio i drugi domaći igrač, a on je bio još vulgarniji.

- Nakon isključenja igrač je psovao riječima 'Naje*at ću ti se majke krvave, vidjet ćemo se kod auta, kretenu jedan glupi'. Zatim je naslanjajući svoj kažiprst na sučevo lice, obratio sucu riječima, 'razbit ću te vani'.

Glavni sudac Ivan Slunjski isključio je i igrača Tehničara u 62. minuti zbog preoštrog starta što mu je bio drugi žuti karton.

Ovakvo ponašanje igrača Graničara je neprihvatljivo jer u sportu ne bi smjelo biti mjesta za uvrede i nasilje, a kamoli za prijetnje smrću. Klub iz Đurđevca sigurno očekuju velike kazne, prvo zbog crvenih i žutih kartona, a onda i zbog prijetnji i izljeva vulgarnosti čega ne bi uopće trebalo biti na sportskim borilištima. 

U nastavku možete i detaljnije proučiti izvještaje koje su napisali glavni sudac i delegat...

Rezultat utakmice ostao je u drugom planu, a Tehničar je pobijedio 3-1...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica