Sport

Komentari 4

Dalić: Ćiro - moj nogometni otac

Iako je kao "učenik" nadmašio svog učitelja svojim rezultatima na kormilu reprezentacije, Zlatko Dalić uvijek je isticao da je Ćiro - najveći.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, izrazio je sućut obitelji Miroslava Ćire Blaževića nakon što je "trener svih trenera" izgubio bitku s opakom bolešću s kojom se duže vremena hrabro borio Iako je kao "učenik" nadmašio svog učitelja svojim rezultatima na kormilu reprezentacije, Zlatko Dalić, uvijek je isticao da je Ćiro - najveći.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ O ĆIRI NA SVJETSKOM PRVENSTVU

"Izražavam najdublju sućut obitelji našeg Ćire zbog čijeg odlaska svi u nogometu dijelimo veliku bol. Ćiro je bio neponovljiv - nenadmašan motivator i govornik, u jednoj sekundi šarmantan, u drugoj goropadan. Pamtim ga kao čovjeka s velikim stilom i još većom dušom i zato smo ga svi voljeli i poštovali. Kao trener je potpisao dva izvanredna i povijesna uspjeha, jedan s reprezentacijom koju je doveo u svjetski vrh, a jedan s Dinamom kada je ta titula značila puno više od nogometa"

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo Ćiro Blažević

"No, gdje god je radio ostavio je veliki trag, pa tako i na mene u Varaždinu. Mogu slobodno reći da je Ćiro bio moj nogometni otac, bio mi je istinska inspiracija za sve što sam postigao u trenerskoj karijeri. Na tome sam mu vječno zahvalan te su moje molitve posvećene njemu i njegovoj obitelji. Treneru svih trenera, počivao u miru Božjem!", izjavio je izbornik Dalić.

Čiro i Dalić

Najčitaniji članci