Obavijesti

Sport

Komentari 28

Ćiro postao Zadranin i počeo s 'drilom', dočekao ga i Štimac...

Ćiro postao Zadranin i počeo s 'drilom', dočekao ga i Štimac...
8

Ćiro će svoj debi u prvenstvu imati iduće nedjelje kad Zadru u goste stiže Slaven Belupo. Zatim njegovu momčad čeka gostovanje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj

VIDEO

Zadar je grad hrvatskih nogometnih velikana poput Joška Skoblara, Luke Modrića, Dade Prše, ali nogomet još nikad nije bio gradski sport broj jedan. Košarka je uvijek bila popularnija, no od jučer bi se i to moglo promijeniti. Dolazak Ćire Blaževića u grad pokrenuo je pravu euforiju.

Ćiro se jučer poslijepodne pojavio u zadarskom hotelu Kolovare, gdje će živjeti. Nije mu ovo prvi put u karijeri da se s klubom bori za ostanak u ligi. Trener svih trenera osamdesetih je čudesno spasio već otpisanu Prištinu. Može li sad spasiti posrnule Zadrane?

- Trebat će mi vremena, ali vam mogu obećati da će moji igrači ‘ginuti’ u svakoj utakmici. U kompleksnoj smo situaciji, ali nemam pravo da omanem, što bi rekli moji Bosanci. Vidio sam da su ovdje talentirani igrači, ali igraju prekonzervativno - izjavio je Ćiru na predstavljanju.

U hotelu ga je dočekala zvonjava ručnog zvona i svirka usne harmonike zvonara crkve sv. Ilije Aleksa Bogunovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo u crkvi, prestani zvoniti - našalio se trener svih trenera, a odgovorili su mu “Živio Ćiro, živio Zadar”.

- Jako sam sretan što sam došao ovamo. Imao sam ponudu i jednoga kluba iz Kine, ali Kina je daleko. Moja supruga je šef u kući, voli Zadar i kad je čula da sam dobio ponudu, prvi se put u 50 godina digla na stražnje noge i rekla: ‘Idemo u Zadar’ - otkrio je Ćiro.

Tornado je Blaževiću darovao majicu na kojoj je pisalo “Zadar original”. Odmah ju je Ćiro odjenuo i pitao jesu li mu navijači dali mali broj. Reno Sinovčić je kazao da se s Ćirom dogovorio za manje od pet minuta.

- Ja sad prvo moram uvjeriti igrače da će im naš gazda Reno Sinovčić ispuniti sva obećanja o plaćama - kaže Ćiro Blažević, koji je jučer u 17 sati vodio prvi trening.

U predvorju hotela bio je jedan od Ćirinih učenika, bivši izbornik reprezentacije Igor Štimac.

- Možda i s njim sad pojačamo stožer - našalio se Reno Sinovčić.

Raspoloženje u Zadru je odmah bolje, s Ćirom se svi nadaju boljim danima i stadion će sad sigurno biti puniji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...