Obavijesti

Sport

Komentari 34

Ćiro: Vlatko više nema što reći, ja sam čudo, a Šuker genijalac

Ćiro: Vlatko više nema što reći, ja sam čudo, a Šuker genijalac
1

Pa mi smo favoriti! Zašto ne bi bili? Kako to može biti da nismo favoriti? Već skoro 25 godina smo stalno u prvih 10 nogometnih nacija svijeta, najavio je Ćiro Euro

VIDEO

Vrlo često me pitaju što je važnije, '98. gdje smo bili treći ili '82 kada smo osvojili prvenstvo Jugoslavije nakon 24 godine. Za mene je uvijek važnija 82. Jer ona je imala jedan osobiti naboj nešto sasvim drugo od športskog, komentirao je jutros Ćiro Blažević gostujući u Jutarnjem showu Antene Zagreb u društvu Jerka Leke povodom obilježavanja Dana Dinama. 

Ćiro je na svoj osebujan način prokomentirao nogometne aktualnosti i nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo.

- Razgovarao sam sa Slavenom i rekao mu da posjeduje koncentrat talenta koji mu daje za pravo da podigne visoko ljestvicu. Pa mi smo favoriti! Zašto ne bi bili? Kako to može biti da nismo favoriti? Već skoro 25 godina smo stalno u prvih 10 nogometnih nacija svijeta i komponirana nam je reprezentacija od igrača za koje cijeli svijet zna, tako da bi to bila demagogija ako se drugi pristup napravi.

Dotaknuo se i legendarni Ćiro Vlatka Markovića.

- Više u ovim godinama nemam potrebu nikoga napadat, sada samo branim. Ali on je neobranjiv! Što će jadan? Doveo je našu ligu i nogomet uopće u jednu poziciju što nije dozvoljeno. Sve da je genijalac on toliko traje da nema više što kazati. Sve što je rekao, tisuću je puta ponovio. Svaku njegovu ideju smo vagali sto puta. Ali ona je uvijek ista. On nema mogućnosti da donese tom savezu bilo šta.

Dotaknuo se Ćiro i mogućeg Vlatkova nasljednika. 

- Evo, kandidat je bio Štimac, kandidat je Šuker, ali da ti kaže tvoj tata Ćiro. Moj kum Mamić i društvo spremaju šemu. I oni su spremili šemu, a dolazi onaj najglavniji. Vlast je najglavnija. Ovaj slon u staklarskoj radnji ministar Jovanović, po njegovom ćemo zakonu izabrat. Tako da je ovo iluzija što oni sad rade. 

Za Šukera je rekao da je genijalac, no da nije dobro što Davor i sam o sebi to misli. Ćiro je u studio došao ravno iz bolnice gdje je vadio konce nakon operacije.

- Možda sam neka vrsta čuda jer imam toliko godina, a još uvjek sam na nogama. Još uvjek radim i nastavit ću raditi. Kad konzultiram ove moje kolege u svijetu nikad nitko nije radio s ovoliko godina. Prema tome ja sam čudo - zaključio je u svom stilu Ćiro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići