Obavijesti

Sport

Komentari 34

Cisse slavio sa Cityjem, kazna od 10 utakmica prijeti Bartonu

Cisse slavio sa Cityjem, kazna od 10 utakmica prijeti Bartonu
1

Dvojica igrača QPR-a pokazala su dva dijametralno različita nastupa protiv novog prvaka Cityja. Cisse je slavio s Nasrijem, a Barton je odlučio samo 'kositi' igrače

VIDEO

Euforija oko najdramatičnije završnice u povijesti Premiershipa i Cityjevog osvajanja naslova prvaka još ne stišava, a dan nakon još se vuku repovi te na površinu izlaze zanimljivosti.

Po završetku utakmice na Etihad na kojem je City u sučevoj nadoknadi preokrenuo QPR s 1-2 na 3-2, masa navijača je uletjela na travnjak kako bi zagrlila i izljubila svoje junake. Zaštitari su pokušavali zaštiti igrače od euforične gomile, no nisu uspjeli.

U jednom trenutku navijači su navalili na Samira Nasrija kad se dogodila neobična scena u kojoj se u slavlju 'građana' pridružio QPR-ov Djibril Cisse. Francuz je pojurio svom sunarodnjaku u zagrljaj kao da se radi o najvećem navijaču Manchester Cityja. Cinici posumnjali u kojekakve radnje gostujuće momčadi nakon poraza u sučevoj nadoknadi tim više kad se na snimci grle dvojica suparničkih nogometaša. No, ovdje je ipak riječ o konztroverznom i nepredvidljivom Cisseu, koji je na najiskreniji način htio čestitati svom prijatelju na osvojenom naslovu.

Prgavom Joeyju Bartonu prijeti dugotrajna suspenzija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zločesti dečko engleskog nogometa protiv Manchester Cityja opravdao je pogrdni nadimak. Joey Barton ponovo je pokazao svoju prgavu narav tako što su mu kroz cijelu utakmicu, umjesto lopte, meta bili igrači 'građana'. Barton je rušio sve pred sobom. Zbog udaranja laktom Carlosa Teveza pocrvenio je u 55. minuti, no pod njegovom agresivnošću stradali su i Sergio Agüero te Vincent Kompany.

Barton je obrazoložio svoj sramotni nastup preko Twittera.

"Ne mogu učiniti ništa osim ispričati se igračima i navijačima. Iako i dalje ne mislim da je bilo isključenje. Pokušao sam nekog njihovog igrača povesti sa sobom. I dalje to nije jedan od mojih najponosnijih trenutaka, ali koga boli ku.... Sigurni smo i to je jedino važno. Ni u jednom trenutku nisam izgubio glavu, a jedan od naših igrača sugerirao je da pokušam povesti jednog njihovog sa sobom. Nikad mi to nije uspjelo, ali Bog voli one koji pokušavaju."

Samoprozvani 'pacifist' Barton zbog incidenata mogao bi biti suspendiran na čak 10 utakmica od Disciplinske komisije Engleskog nogometnog saveza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida