Obavijesti

Sport

Komentari 11

Čitatelji 24sata odlučili: 'Modri' lagano protiv Rusa, Barcelona ispada u osmini finala od PSG-a

Čitatelji 24sata odlučili: 'Modri' lagano protiv Rusa, Barcelona ispada u osmini finala od PSG-a

Nakon što su izvučeni parovi u elitnim europskim natjecanjima, pitali smo Vas tko će proći dalje. Prema Vašem mišljenju za Dinamo nema straha u EL, a Barcelona bi mogla ispasti na startu drugog kruga Lige prvaka

VIDEO

Poznati su svi parovi šesnaestine finala Europske lige i osmine finala Lige prvaka. Zagrebački Dinamo putuje u Rusiju kod Krasnodara, dok nas u najelitnijem europskom rangu čekaju neke utakmice kojih se ne bi posramile i završnice natjecanja. Pitali smo Vas tko će u Ligi prvaka proći u četvrtfinale te može li Dinamo do osmine finala EL i donosimo Vam što ste odlučili.

'Dinamo je baš težak i zanimljiv protivnik. Igra dobro i u Europi'
'Dinamo je baš težak i zanimljiv protivnik. Igra dobro i u Europi'

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Dinamo - Krasnodar - 'modri' idu dalje

Nakon dominantne predstave u grupnoj fazi, zagrebački Dinamo u drugoj fazi natjecanja igra protiv ne toliko atraktivnog, ali veoma neugodnog protivnika koji je u LP završio iza Chelseaja našeg Matea Kovačića i Seville našeg Ivana Rakitića. Ipak, sigurni ste kako će Dinamo proći dalje i nastaviti s odličnim igrama u Europi. Ta je solucija dobila 83% glasova.

Bayern lagano protiv Lazija

Aktualni osvajači Lige prvaka bez poraza su završili grupnu fazu za čelu skupine A s Atletico Madridom, Salzburgom i moskovskim Lokomotivom. Ždrijeb ih je spojio s Lazijom koji je u skupini F završio iza dortmundske Borussije, a ispred belgijskog Bruggea i ruskog Zenita našeg Dejana Lovrena. Ne bi tu trebalo biti previše problema za Bayern, šanse talijanskih predstavnika su, prema anketi, minimalne.

Haalandu malo veće šanse nego Raketi

Jedan od najneizvjesnijih parova osmine finala su Borussija Dortmund i Sevilla. Njemački je predstavnik kao osvajač grupe F dobio neugodnog protivnika u čijim redovima igra naš Ivan Rakitić. Sevilla je skupinu završila iza Chelseaja, a ispred Dinamovog protivnika Krasnodara. U napetoj situaciji malu ste prednost dali Borussiji, ali ne bi bilo iznenađenje ni da Sevilla prođe dalje.

Champions League - Group E - FC Krasnodar v Sevilla

Atletico 'za dlaku' pobjeđuje Kovu

Mateo Kovačić, Karlo Žiger i Chelsea su kao osvajači skupine naletjeli na momčad koju su svi željeli izbjeći - madridski Atletico našeg Šime Vrsaljka. Diego Simeone i njegove trupe ove godine postavili su se malo drugačije no što smo to navikli gledati, ali i dalje su među ponajboljim momčadima Europe. Otprilike 52% glasača smatra da će Madriđani izbaciti 'plavce' na startu drugog kruga.

CR i Juve poigrat će se s Portom

U posljednjem kolu grupne faze Juventus je razbio Barcelonu (4-0) i goropadno krenuo u nastavak natjecanja. Iako je bio u skupini s dva lakša protivnika, njihovim suparnicima u osmini finala neće biti lako. Doduše, Porto je u skupini izgubio samo u jednoj utakmici i to od Manchester Cityja, ali niste im dali skoro nikakve šanse za izbacivanje 'stare dame'.

Olmov Leipzig teško može iznenaditi Liverpool

Iznenađenje u skupini napravio je RB Leipzig koji je završio iza PSG-a, a ispred Manchester Uniteda i autsajdera Basaksehira. Na kraju je bivšem nogometašu Dinama Daniju Olmu i njegovim suigračima presudio gol u gostima PSG-a presudio za izgubljeno prvo mjesto pa su umjesto na Barcelonu u osmini finala dobili Liverpool. Bilo kako bilo, težak protivnik u oba slučaja, a osvajači skupine D ispred Atalante, Ajaxa i Midtjyllanda su veliki favoriti u ovom susretu.

Champions League - Group H - Istanbul Basaksehir F.K. v RB Leipzig

City lagano protiv Nijemaca

Dok u Premiershipu pomalo kaskaju, 'građani' su u Ligi prvaka dominantno prošli kroz skupinu C. Doduše, bila je to za njih dosta lagana skupina s Portom, Marseilleom i Olympiakosom, a u osmini finala dobili su Borussiju Mönchengladbach koja je završila iza Reala, a ispred Šahtara i Intera u skupini B. Englezi su ogromni favoriti.

Barcelona ispada već u osmini od PSG-a

Prava poslastica čeka nas u Kataloniji i Parizu. Najzvučniji par drugog dijela natjecanja u Ligi prvaka je onaj između francuskog prvaka Pariza i Barcelone. Prije tri je godine PSG razbio Katalonce u Francuskoj, a onda je 'blaugrana' napravila nevjerojatan povratak te golom i asistencijom današnjeg igrača Parižana Neymara prošla dalje. Ipak, stvari su se promijenile te su prema Vašim glasovima Parižani favoriti u ovom susretu.

Pašalić ne može zaprijetiti Modriću

Bivši protivnik Dinama Atalanta u Ligi prvaka ove je godine prošao u daljnju fazu natjecanja gdje ih je ždrijeb spojio s 'kraljevima'. U grupi su završili iza Liverpoola, a ispred Ajaxa i Midtjyllanda. Real je nakon dugo godina morao potvrditi prolazak u zadnjem kolu, a to ne samo da je napravio već je i prošao s prvog mjesta ispred Mönchengladbacha, Šahtara i Intera. U okršaju kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i našeg reprezentativca Marija Pašalića i mladog Boška Šutala, ogromnu ste prednost dali Luki i 'kraljevima'

Prve su utakmice u osmini finala Ligi prvaka na rasporedu 16. i 17. veljače, a prve utakmice šesnaestine finala Europske lige trebale bi se igrati 18. veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante