Obavijesti

Sport

Komentari 4

City izbacio Kovu iz Liga kupa, a Perija i Spursi ispali kod Foresta

City izbacio Kovu iz Liga kupa, a Perija i Spursi ispali kod Foresta

Iako su 'bluesi' imali prilika na Etihadu, odlični Nijemac Stefan Ortega na golu Cityja obranio je sve Mateu Kovačiću i momčadi iz Londona. Perišić je u porazu protiv Nottingham Foresta igrao 59 minuta

VIDEO

 U 3. kolu engleskog Liga kupa nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Chelsea na svom Etihadu s 2-0. Uvjerljivo najkvalitetnija utakmica ove faze natjecanja odlučena je u drugom poluvremenu kada je City postigao oba gola. Prvo je Mahrez u 53. minuti pogodio iz slobodnog udarca, s vrha šesnaesterca, dok je pet minuta kasnije njegov udarac odbio golman Chelseaja Mendy, ali samo na nogu Alvarezu koji je postavio konačnih 2-0.

Chelsea uopće nije bi inferioran, čak štoviše, gosti iz Londona su imali brojne prilike tijekom utakmice, ali fantastično je branio rezervni vratar Cityja, Nijemac Stefan Ortega. Obje su momčadi, a pogotovo City, igrale u kombiniranim sastavima pa tako za domaćina u igru nisu ulazili De Bruyne, Haaland, Stones, Foden i Ederson.

Carabao Cup Third Round - Manchester City v Chelsea

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Chelsea. Manchester City je osam puta osvajao Liga kup, od toga šest puta od sezone 2013./14. do danas, dok je Chelsea šest puta bio pobjednik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Branitelj naslova Liverpool je jedva prošao dalje. Na svom Anfieldu je odigrao 0-0 protiv Derby Countyja, ali je slavio nakon jedanaesteraca 3-2. Liverpool je gotovo kompletno ovaj susret odigrao u rezervnom sastavu. Ispao je Tottenham koji je na gostovanju kod Nottingham Foresta poražen 0-2. U drugom poluvremenu su golove zabijali Renan Lodi i Lingard, a hrvatski nogometaš Ivan Perišić za Tottenham je igrao do 59. minute.

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool

Sjajni ove sezone Arsenal također je ispao. Na domaćem terenu je izgubio od Brightona 1-3, no domaći trener Arteta svoje glavne zvijezde uvodio je u igru tek tijekom drugog poluvremena ili ih je ostavio na klupi za pričuve. Strijelci su za Brighton bili Welbeck, Mitoma i Lamptey. Posljednju utakmicu 3. kola Liga kupa u četvrtak će odigrati Manchester United i Aston Villa.

Liga kup, 3. kolo, srijeda: Arsenal - Brighton 1-3, Newcastle - Crystal Palace 0-0, jedanaesterci 3-2, Nottingham Forest - Tottenham 2-0, Southampton - Sheffield Wednesday 1-1, jedanaesterci 7-6, West Ham - Blackburn 2-2, jedanaesterci 11-12, Wolverhampton - Leeds 1-0, Liverpool - Derby County , Manchester City - Chelsea

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu