Obavijesti

Sport

Komentari 17

Clippersi pobijedili Pelicanse, LeBron izjednačio svoj rekord

Clippersi pobijedili Pelicanse, LeBron izjednačio svoj rekord
4

LA Clippersi su nakon produžetaka pobijedili New Orleans Pelicanse. LeBron James je u pobjedi Clevelanda nad Philadelphiom izjednačio svoj rekord u sezoni

VIDEO

Los Angeles Clippers su sa 114-111 nakon produžetka pobijedili New Orleans Pelicanse .

Chris Paul je zabio 25 koševa uz 11 asistencija, Jamal Crawford je dodao 21 koš i Clippersi su stigli do devete uzastopne pobjede . Pelicansi su osigurali produžetak kada je Jrue Holiday pogodio tri slobodna bacanja nakon što je na njemu prekršaj napravio Austin Rivers 1.6 sekundi do kraja. Holiday je zabio 12 od ukupno 29 koševa  u zadnjoj četvrtini i tako pomogao New Orleansu da izbriše zaostatak od 12 koševa. Tyreke Evans je ubacio 26 koševa.

Gubeći 88-76 na početku zadnje četvrtine, Pelicansi su stigli na 93-89 zahvaljujući seriji od 13-5. Holiday je smanjio na 98-96 pogodivši tricu 3:32 minute do kraja. Za pobjedu Clippersa u produžetku, Wesley Johnson i Paul su pogodili tricu u razmaku od nešto više od minute u zadnjih 2:22.

VIDEO

Dallas Mavericks su s 93-87 slavili protiv Minnesota Timberwolvesa , a do pobjede ih je odveo 37-godišnji Dirk Nowitzki koji je zabio 29 koševa. Andrew Wiggins je predvodio Minnesotu s 21 postignutim pogotkom, dok je Shabazz Muhammad ubacio 16.

Cleveland Cavaliersi su s 95-85 pobijedili Philadelphia 76erse , a LeBron James je zabio 37 koševa uz devet asistencija i sedam skokova. To je bila Clevelandova 13. pobjeda u zadnjih 15 utakmica. Kevin Love je postigao 15 pogodaka uz 15 skokova.

J.R. Smith i James su pogodili sedam od devet Clevelandovih trica. Jahlil Okafor je bio najbolji strijelac Sixersa sa 21 košem, dok je Ish Smith dodao 18 uz deset asistencija.

VIDEO

Houston Rockets su sa 107-103 nakon produžetka bili bolji od Indiana Pacersa . Trevor Ariza je za pobjedu zabio 24 koša, a Corey Brewer je pogodio tricu za pobjedu. James Harden je zabio 21 koš. Pacersi su zabili prvih šest koševa u produžetku prije nego je Houston zabio sljedećih šest i izjednačio se na 99-99 dvije minute prije kraja.

Monta Ellis je pogodio dva koša nakon toga i Pacersi su pokušavali držati korak, ali je Houston svaki put odgovorio tricom. Ariza je pogodio prvu, a Brewer drugu za 105-103 40.9 sekundi do kraja. Ariza je nakon toga dodao zakucavanje za konačan rezultat 2 sekunde prije kraja.

Damian Lillard je pogodio pet trica zaredom u zadnjih tri minute i njegovi Portland Trail Blazersi su sa 115-110 pobijedili Oklahoma City Thunder . Ukupno je zabio 31 koš, od čega osam trica,  a CJ McCollum je dodao 22 za Portland koji je na utakmici realizirao 19 trica, najviše ove sezone. Najučinkovitiji kod Oklahome je bio Kevin Durant s 28 koševa, a Russell Westbrook je skoro stigao do svog četvrtog triple-double ove sezone s 25 koševa, 15 asistencija i devet skokova.

VIDEO

Rezultati NBA lige:

  • Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans 114-111 (produžetak)
  • Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 87-93 (Damjan Rudež nije igrao)
  • Memphis Grizzlies - Boston Celtics 101-98
  • Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 85-95
  • Houston Rockets - Indiana Pacers 107-103 (produžetak)
  • New York Knicks - Milwaukee Bucks 100-88
  • Denver Nuggets - Charlotte Hornets 95-92
  • Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 115-110
  • Los Angeles Lakers - Utah Jazz 74-86
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače