Obavijesti

Sport

Komentari 2

Clippersi svladali Sacramento: Zubac gađao bez promašaja

Clippersi svladali Sacramento: Zubac  gađao bez promašaja

Kod Clippersa najefikasniji je bio Bledsoe sa 19 poena, Paul George i Serge Ibaka dodali su po 17 koševa, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u 26 minuta upisao 10 koševa (šut 4-4), 6 skokova, 2 asistencije i blokadu

VIDEO

Košarkaši Los Angeles Clippersa upisali su 16 gostujuću pobjedu kod Sacramenta u posljednjih 17 ogleda, svladavši ih noćas sa 105-89.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivica Zubac

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Clippersi su stalno bili u vodstvu, a najveću prednost imali su u trećoj četvrtini, 19 poena. No, Sacramento se je uspio vratiti na minus četiri koša početkom zadnje dionice, ali nakon toga gosti iz LA ponovno su preuzeli kontrolu i uvjerljivo dobili utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Clippersa najefikasniji je bio Eric Bledsoe sa 19 poena, Paul George i Serge Ibaka dodali su po 17 koševa, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u 26 minuta upisao 10 koševa (šut 4-4), 6 skokova, 2 asistencije i 1 blokadu.

Sacramento je predvodio Tyrese Haliburton sa 22 poena i 13 asistencija, a Harrison Barnes ubacio je 18 koševa.

Oklahoma City Thunder upisao je treću uzastopnu pobjedu, kod kuće je dobio Denver Nuggetse sa 108-94, a odličan je bio Shai Gilgeous-Alexander, koji je ostvario drugi triple-double u karijeri, odnosno 27 koševa, 12 asistencija i 11 skokova. Darius Bazley upisao je 17 poena i 11 skokova, a Luguentz Dort 15 koševa.

NBA: Los Angeles Clippers at Sacramento Kings

U momčadi Denvera najbolji je bio srpski centar Nikola Jokić sa 13 koševa i sedam skokova.

Susret Atlanta Hawksa i Orlando Magica obilježen je velikim brojem igrača koji su nisu mogli nastupiti jer su u COVID-19 protokolu. Gosti iz Orlanda su na kraju slavili sa 104-98, a predvodio ih je novak Franz Wagner sa 25 poena. Gary Harris dodao je 17, a BJ Johnson 14 koševa. Ujedno, ovo je prvi puta ove sezone da je Orlando dobio dvije uzastopne utakmice.

U redovima Atlante istaknuli su se Cam Reddish sa 34 i John Collins sa 28 koševa.

Bez Giannisa Antetokounmpa, koji je u COVID-19 protokolu, Milwaukee Bucksi su kod kuće uvjerljivo dobili Houston Rocketse sa 126-106, a prvo ime aktualnih prvaka bio je Jrue Holiday sa 24 koša i 10 asistencija. Khris Middleton dodao je 23, a DeMarcus Cousins i Jordan Nwora po 18 poena. Goste iz Houstona predvodio je Christian Wood sa 20 koševa i 11 skokova.

Jaylen Brown je sa 34 poena bio najbolji kod Boston Celticsa, koji su kod kuće dobili Cleveland Cavalierse 111-101.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram