Sport

Komentari 8

Cole htio pobjeći od novinara: "Zbog njih sam ispao varalica"

Cole htio pobjeći od novinara: "Zbog njih sam ispao varalica"

Novi član Rome rekao je kako je želio napustiti Englesku zbog novinara, ali i zato jer s novim klubom može u borbu za naslov prvaka Italije. Odbio je i ponude iz SAD-a

Nakon 17 godina u Londonu, Ashley Cole odlučio je da je vrijeme za odlazak. Ne samo iz glavnog grada, nego s Otoka, a sreću će potražiti na jugu, u dresu Rome

- Imao sam nekoliko ponuda od drugih momčadi, neke iz SAD-a, ali nisam spreman sjediti na plaži i uživati u životu. Imam 33 godine i sve sam stariji, no u meni ima odlučnosti i želje da se borim dalje. Došao sam pobjeđivati - rekao je bivši igrač Arsenala i Chelseaja. 

- U Engleskoj je teško živjeti s novinarima, prikazali su me kao čovjeka koji trči za novcem, ispao sam varalica, a ne dobar momak. Ako pitate moje prijatelje i obitelj, reći će vam da sam drag, brižan i obazriv čovjek - zaključio je lijevi bek.

Cole je još prije osam godina tužio News of the World i The Sun zbog klevete, nakon što je objavljeno da je sudjelovao u homoseksualnim orgijama. Prije četiri godine razveo se od supruge Cheryl koja je otkrila da ju je varao s barem sedam žena, a dobri dečko prije tri godine slučajno je ranio jednog studenta zračnom puškom. Cole nije znao da je puška napunjena. Šokiranom studentu poslije se i formalno ispričao.

Najčitaniji članci