Obavijesti

Sport

Komentari 31

Čolina potpisao za Augsburg!

Čolina potpisao za Augsburg!

Ušao je u zadnjih šest mjeseci ugovora, novi nije htio prihvatiti pa je Augsburg za njega platio nešto više od 350 tisuća eura, od čega Hajduk 25 posto mora dati Monacu. Znači, Splićani su utržili oko 263 tisuće eura

VIDEO

HNK Hajduk i FC Augsburg dogovorili su transfer 22-godišnjeg lijevog beka Davida Čoline koji je danas potpisao za njemačkog prvoligaša, službeno je objavio splitski klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Predstavljanje Ivana Leke u Hajduku 02:55

Čolina je na Poljud stigao u ljeto 2019. godine nakon transfera iz francuskog AS Monaca te je od tada ubilježio ukupno 109 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka uz tri asistencije. Čolina je za Splićane debitirao u srpnju 2019. godine u 3-0 pobjedi na gostovanju kod Varaždina, a prvi pogodak postigao je u remiju s Osijekom na Poljudu u studenom 2020. godine. 

Čak 74 puta utakmice je započeo od prve minute, a zadnji službeni nastup ostvario je u posljednjoj utakmici prvog dijela aktualne sezone, u remiju sa Slaven Belupom u Koprivnici. Čolina je odigrao bitnu ulogu u osvajanju trofeja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u sezonu 2021/2022 odigravši četiri od pet utakmica. 

Susret Hajduka i Lokomotive na Poljudu u sklopu 6. kola HNL-a

S Hajdukom je krenuo na završni dio priprema u Istru, a od momčadi i stručnog stožera emotivno se oprostio prije dva dana kada je napustio bazu 'bilih' u Novigradu i otputovao u Njemačku. 

- Htio bih se zahvaliti cijelom klubu na predivne, skoro četiri godine. Od suigrača s kojima sam igrao, do svih ostalih zaposlenika koji možda nisu toliko vidljivi, ali puno znače za Hajduk. Zahvaljujem se i navijačima jer su bili uz nas, bodrili nas u dobru i zlu. Kad nam je njihova podrška trebala uvijek su bili uz nas. Mojim suigračima, navijačima, Upravi kluba, želim puno sreće i veselja u nadolazećem razdoblju i da se u petom mjesecu slavi još luđe i jače nego što je to bilo prošle godine kad smo osvojili Kup - ovim riječima Čolina se oprostio od Hajduka.

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu

Ušao je u zadnjih šest mjeseci ugovora, nudili su mu novi koji nije htio prihvatiti, a to bi značilo kako će proljetni dio sezone provesti na tribinama. Augsburg ga je platio nešto više od 350 tisuća eura od čega Hajduk 25 posto mora dati Monacu. Znači, Splićani su na Čolini utržili oko 263 tisuće eura. A platili su Monacu za njega 700.000 eura, dok ga je Monaco od Dinama u ljeto 2018. kupio za 1,3 milijuna.

Kako bi na ljeto bio slobodan igrač, ovo je maksimalno koliko je Hajduk mogao i izvući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba