Obavijesti

Sport

Komentari 4

UFC potvrdio datum Conorova povratničkog meča s Poirierom

UFC potvrdio datum Conorova povratničkog meča s Poirierom

Conor McGregor svoju zadnju borbu u oktagonu imao je u siječnju ove godine kad je uspješno rješio Donalda Cerronea, a ako ne nastanu problemi u pregovorima, revanš bi 23. siječnja trebao dobiti Dustin Poirier

VIDEO

Kontroverzni, ali publici atraktivni Irac Conor McGregor vraća se u kavez skoro godinu dana nakon prošle borbe. Protivnik bi mu trebao biti Dustin Poirier, kojeg je već ranije u karijeri nokautirao. Ako dogovori negdje ne zapnu, ovi bi se borci trebali boriti 23. siječnja na UFC-u 257.

POGLEDAJTE VIDEO: McGregorov viski Proper Twelve

Pokretanje videa...

Conor McGregor viski 00:17

Irac je nokautirao Poiriera u prvoj rundi 2014., a ta borba odvijala se u okviru perolake kategorije. Poirier se nakon te borbe borio čak 12 puta te izgubio samo od prvaka Khabiba Nurmagomedova i Michaela Johnsona, ali zato prebio i neka velika imena (Pettis, Gaethje, Alvarez, Holloway). Conor je, s druge strane, odradio osam borbi (šest pobjeda i porazi od Diaza i Khabiba), ali se i u međuvremenu stigao posvetiti i svom drugom sportu, boksu.

Conor opet u UFC-u! Prihvatio je datum, želi navijače u dvorani
Conor opet u UFC-u! Prihvatio je datum, želi navijače u dvorani

Šef UFC-a Dana White za objavio je da će se McGregor i Poirier 'boriti 23. siječnja na Fight Islandu (Abu Dhabi) ako sve bude išlo kako je planirano'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The first time I came face to face with Dustin ‘The Diamond’ Poirier. Las Vegas Nevada, August 2014. I was only beginning to blow up and this was a big one! I rocked renowned Dublin Tailor Louis Copeland on the day. Midnight blue pinstripe. I paired the outfit with me grandas burgundy shoes, which I done an amazing job polishing on my Aer Lingus flight over. Zoom in, have a whiff. This same day I also signed a new contract with the UFC, under Lorenzo Fertitta. Lorenzo brought me into his office, myself and my manager Audie Attar, and placed a contract down in front of me with numbers I’d never seen before in my life! I looked over at Audie like, “you won’t be needed on this one mate” 😂 We both knew but play it cool we are still in the office hahaha! Wild! The first of our dealings together on some of the largest purse contracts in the history of combat fighting. Incredible! The moment was captured on one of the episodes of my 6 part series, which I had done for RTE. A real turning point in my career, both financially and professionally. The episode was titled “The Suite Life” as I was rocking around the Red Rock casino in absolute shock and awe. Trying to grasp what the fuck was actually going on Hahahaha! What a wild ride this has been. I am very grateful to be about to return and get to do what I love again. I look forward to the fresh test Dustin will bring since our first bout, while also showcasing my own incredibly deep cache of weaponry. Whatever tool is needed on the night will be pulled from the duffel. I am also really excited about aiding Dustins charity “The Good Fight Foundation”, which through the donation, will build a gym/premise for disadvantaged youth in his childhood hometown. I truly love this, and pledge to match the donation on a premise in my own childhood hometown! Both spots with an ode to the upcoming bout. Excellent stuff! See you guys soon.

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Podsjetimo, borci su nakon prvog meča ostali u vrlo dobrim odnosima pa je tako Conor pozvao Dustina da u Dublinu odrade humanitarni meč, a da će on platiti sve troškove za njega, njegovu obitelj i stručni stožer. No u cijeloj toj priči zaboravili su Danu Whitea, koji sigurno nije htio ostati bez postotka u atraktivnoj predstavi ovih boraca.

McGregor velikog srca: Donirat ću pola 'milje' dolara od borbe
McGregor velikog srca: Donirat ću pola 'milje' dolara od borbe

Conor je zadnji put u lipnju, što mu je bio četvrti put u tri godine, objavio umirovljenje od MMA, ali čini se da ipak ima još štogod pokazati publici. 

Uloga u ovoj borbi sigurno neće biti pojas u perolakoj kategoriji jer Dana White računa na to da se vraća Khabib Nurmagomedov makar za još jednu borbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu