Sport

Komentari 3

Conteu se smučilo: Preiskren sam da bih ovako uzimao plaću

Conteu se smučilo: Preiskren sam da bih ovako uzimao plaću

Došao sam ovdje kako bih popravio situaciju s Tottenhamom, ali možda u ovom trenutku nisam tako dobar da bih to napravio. Pokušavam sve kako bih promijenio situaciju, ali ona se ne mijenja, rekao je Conte

Tottenham je u velikoj krizi. Iako je naznake izlaska pokazao pobijedivši Man. City, sve je palo u vodu s novim porazom, čak četvrtim u zadnjih pet utakmica.

Spurse je pobijedio i Burnley (1-0), davljenik Premier lige koji je proslavio tek treću pobjedu, a novi je poraz posve "otvorio" Antonija Contea.

- Moram razgovarati s klubom. Preiskren sam da bih zatvarao oči i nastavio ovako i uzimao plaću. Želim preuzeti odgovornost i otvoren sam za svaku odluku jer želim pomoći Tottenhamu. Ovo je četvrti poraz u pet utakmica i prvi put u životu da mi se ovako nešto dogodilo. To je neprihvatljivo - rekao je Conte.

Premier League - Burnley v Tottenham Hotspur

- Došao sam ovdje kako bih popravio situaciju s Tottenhamom, ali možda u ovom trenutku nisam tako dobar da bih to napravio. Pokušavam sve kako bih promijenio situaciju, ali ona se ne mijenja. Ljudi pričaju o borbi za četvrto mjesto i Ligi prvaka, ali naša realnost iz posljednjih pet utakmica je da moramo paziti da se borimo za opstanak.

Tottenham je trenutno osmi klub Premier lige, u 24 kola upisao je devet poraza, koliko upravo i 17. Burnley.

- Ovo je katastrofa za klub poput Tottenhama. Moram razgovarati s klubom i pronaći rješenje jer, ponavljam, nije ispravno ovako nastaviti. Otvoren sam za sve.

Najčitaniji članci