Obavijesti

Sport

Komentari 30

Čop nije otišao na pripreme Dinama, ostao čekati transfer

Čop nije otišao na pripreme Dinama, ostao čekati transfer

Na popisu putnika za pripreme u Rovinju nema ni lijevog beka Danijela Štefulja. On će se momčadi priključiti naknadno. Nalazi se u epidemiološkom protokolu. Čop u Maksimiru čeka transfer

VIDEO

U Dinamu užurbano slažu igračku križaljku za drugi dio sezone. Podsjetimo, nogometaše Dinama očekuje borba za naslov prvaka te dvomeč sa Sevillom u šesnaestini finala Europske lige. Dinamo u prvenstvu ima 40 bodova, kao Osijek i Rijeka te četiri boda više od Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o kupnji Petra Bočkaja

Pokretanje videa...

zdravko mamić bočkaj 00:20

Radi se na ulaznim, ali i izlaznim transferima. Vižljasti argentinski napadač Martin Ojeda (23) još je na čekanju, ljudi iz Godoy Cruza nikako da se dogovore među sobom, prihvaćaju li ili odbijaju ponudu hrvatskog prvaka. 

Nije tajna da je opcija i azerbajdžanski reprezentativni napadač Mahir Emreli (24). Emreli je Legiju dao na arbitražu zbog dugovanja te traži raskid ugovora. Dinamu je igrač takvog kalibra, još slobodan, itekako zanimljiv.

Švicarski lijevi bek François Moubandje (31) praktički je poklonjen turskom Göztepeu, a na izlaznim vratima je i napadač Duje Čop (31). Bivši hrvatski reprezentativac nije se našao na popisu putnika za zimske pripreme u Rovinju.

Zagreb: U 8. kolu HT Prve lige na Maksimiru se sastali Dinamo i Šibenik

Čop želi promijeniti sredinu, budući da je izgubio minutažu. Iz sastava ga je dobrim igrama istisnuo srpski napadač Komnen Andrić. Čop je u Dinamo došao ljetos kao slobodan igrač iz belgijskog Standarda, ali nije se nametnuo.

Odigrao je ove sezone 15 utakmica u svim natjecanjima (samo 540 minuta) te zabio dva gola uz tri asistencije. Vrijedno trenira u Maksimiru i čeka transfer ili posudbu. Zainteresiranih za njegove usluge, čujemo, ima nekoliko.

Na popisu putnika za pripreme Rovinja nema ni lijevog beka Danijela Štefulja. On će se momčadi priključiti naknadno. Nalazi se u epidemiološkom protokolu.

Dinamo je na Maksimiru uvjerljivo pobijedio Hrvatski Dragovoljac (8:0)

Lista Dinamovih nogometaša za pripreme u Rovinju:

Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, Nikola Čavlina (golmani), Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Stefan Milić, Arijan Ademi, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Komnen Andrić, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Bruno Petković, Marko Tolić, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Deni Jurić, Marko Bulat, Josip Šutalo, Bartol Franjić, Martin Baturina, Dino Perić, Emir Dilaver, Luka Menalo, Dario Špikić, Mislav Oršić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba