Čop: Pa treninzi kod Zole su kao kod Stanka Poklepovića | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 16

Čop: Pa treninzi kod Zole su kao kod Stanka Poklepovića

Čop: Pa treninzi kod Zole su kao kod Stanka Poklepovića
1

Mnogo vježbi koje radimo na treninzima već sam radio kod Špace. On je čudo, trener ispred svog vremena, kaže Duje, koji danas dočekuje Kovačića i Brozovića

VIDEO

Na dan kad je Marcelo Brozović potpisivao ugovor za veliki Inter, u Milanu ga je dočekao Mateo Kovačić, ali i Duje Čop.

- Imao sam slobodan dan i želio sam ga iznenaditi. Dobri smo prijatelji iz Dinamove svlačionice i bilo mu je drago što me vidi. Na kraju smo zajedno otišli i na večeru - rekao je Duje Čop.

Društvo s večere danas (21 sat) ponovno će se okupiti, ali ovaj put ne za stolom nego na travnjaku. Duje večeras Kovačića i Brozovića dočekuje u “svojoj kući”, na stadionu Sant’Elia u Cagliariju.

- Čuli smo se telefonom kratko i jučer, ali nismo razgovarali o utakmici. Samo sam im poručio da pripreme dresove jer imam toliko narudžbi da ih sigurno neću moći sve ispuniti. O utakmici možemo kad sve završi, ionako će i oni i ja igrati na pobjedu jer bodovi iz ove utakmice zaista trebaju i jednima i drugima - kazao je Duje.

Inter je u komfornijoj poziciji od Cagliarija, kojem “gori pod petama”. U borbi za ostanak u ligi društvu sa Sardinije i ne ide baš najbolje. Cagliari je na pretposljednjemu mjestu u Serie A, na bod iza Chieva, a posljednja Parma izbačena je iz lige, pa Duje Čop i suigrači imaju jednu brigu manje.

- Dobro je to što je Chievo već upisao tri boda protiv Parme, a mi tek trebamo igrati protiv njih, tako da možemo računati i na još ta tri boda. No na kraju je svejedno, jednako vrijedi i bod protiv Juventusa i onaj protiv Parme. Zato danas moramo biti pravi protiv Intera. Oni su opasni, imaju kvalitetne pojedince koji mogu riješiti utakmicu - svjestan je Čop:

- Bit će jako zanimljivo, s jedne strane Broz i Kova, a s druge ja...

Iako je koncentriran na Serie A, Duje prati i što se događa u HNL-u. Drago mu je što se ponovno na klupu vratio njegov nekadašnji učitelj Stanko Poklepović.

- Baš sam ga se sjetio prije nekoliko dana jer puno vježbi koje ovdje radim na treninzima već sam radio kod njega. Šjor Stanko je čudo, on je trener ispred svog vremena i jako mi je drago što opet radi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal