Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Ćorić je u formi i imamo najbolji par. Opet ćemo vas iznenaditi'

'Ćorić je u formi i imamo najbolji par. Opet ćemo vas iznenaditi'

Davis Cup reprezentacija odradila je press konferenciju uoči sudara s Italijom. Slijede Švedska i Argentina, a naši tenisači su u veselom ozračju najavili dobre stvari

VIDEO

Hrvatska muška teniska reprezentacija odisala je optimizmom tijekom nedjeljne konferencije za medije u Bologni uoči nastupa u skupini C Svjetske skupine Davis Cupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Borna kao Goran: 152. igrač svijeta osvojio Masters, pomeo Tsitsipasa i ušao u povijest VIDEO

Hrvatska će prvi susret igrati u srijedu protiv domaćina Italije, a slijede još dvoboji sa Švedskom u četvrtak i Argentinom u subotu. Plasman na završnicu koja će se u studenom održati u Malagi izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

- Uvijek smo sretni kad možemo predstavljati Hrvatsku. Prošle godine smo bili dobri, došli smo do finala, a nadamo se da ćemo i ove sezone imati šansu da to ponovimo, ili da budemo i bolji. Podloga nije brza kao na US Openu, lopte malo više odskaču i to je to. Bit ćemo spremni za nastup - rekao je izbornik Vedran Martić.

Zagreb: Doček srebrnih tenisača na Trgu bana Jelačića

Status prvog reketa reprezentacije imat će Borna Ćorić, koji se u sastav vraća prvi put nakon studenog 2019. U međuvremenu je prošao oporavak nakon operacije ramena, ali je iza njega i do sada najveći uspjeh u karijeri, osvajanje turnira iz ranga ATP "masters 1000" u kolovozu u Cincinnatiju.

- Sretan sam što sam se vratio, puno sam toga propustio. Gledao sam prošlogodišnje susrete na televiziji, osjećao sam se kao 'cheerleader'. Pripremamo se dobro i sve je odlično - izjavio je Ćorić.

Tennis Internationals - ATP Challenger Roma Open tennis tournament

Jedan od jakih aduta hrvatske reprezentacije je par Nikola Mektić i Mate Pavić. Prošle godine su dominirali u susretima završnice, osvojivši četiri boda u jednako toliko mečeva, bez ijednog izgubljenog seta. Na pitanje je li spreman nakon ozljede noge koja ga je omela u Wimbledonu početkom srpnja Mate je odgovorio:

- Sto posto sam spreman. Tijek oporavka nije bio ništa posebno, samo pauza od mjesec dana da kost zacijeli. Nije trebalo ništa drugo osim mjesec dana pauze. Prvi turnir igrali smo u Kanadi, bilo je dobro.

TOP 100 fotografija u 2021. godini

Borna Gojo bio je prošle godine nacionalni heroj, sjajnim nastupima u Torinu i Madridu bio je zaslužan za prolazak u finale. U četvrtfinalu Hrvatska je svladala Italiju, a sada će natjecanje otvoriti protiv istog suparnika.

- Prošle godine je bilo sjajno za nas, za mene i cijelu ekipu. Ove godine je Italija još jača, ali ja uvijek imam dobar osjećaj što se tiče naše ekipe i izgleda. Borna Ćorić je nedavno bio pobjednik turnira u Cincinnatiju, imamo najbolji par… Nadam se da ćemo vas ražalostiti i ove godine - odgovorio je Gojo uz smijeh na upit talijanske novinarke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani