Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ćorić: Moram pauzirati, inače bi se ozljeda samo pogoršala...

Ćorić: Moram pauzirati, inače bi se ozljeda samo pogoršala...

Zadnje vrijeme muči me desno rame i odlučio sam da je pravo vrijeme da uzmem stanku i zaliječim to kako treba. Srećom, ništa nije ozbiljno, ali liječnici su mi savjetovali da bi se moglo samo pogoršati da sam nastavio igrati, objasnio je Ćorić

Nakon polufinala u Rotterdamu Borna Ćorić (24) trebao je igrati u Dohi, Dubaiju i Miamiju. Međutim, Zagrepčanin se nije pojavio ni na jednom turniru, u Dohi je čak bio i u ždrijebu, no naknadno se povukao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Razlog zbog kojeg je Ćorić nanizao tri tjedna bez ijednog turnira i još će nekoliko jest ozljeda ramena koju vuče i za koju je dobio preporuku odmora kako bi se pravilno sanirala. Trenutno stanje Borna je podijelio i sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

- Zadnje vrijeme muči me desno rame i odlučio sam da je pravo vrijeme da uzmem stanku i zaliječim to kako treba. Srećom, ništa nije ozbiljno, ali liječnici su mi savjetovali da bi se moglo samo pogoršati da sam nastavio igrati - napisao je Ćorić uz završnu poruku:

- Vraćam se na Tour za nekoliko tjedana.

Dakle, nije precizirao i vjerojatno nije suviše izgledno da se pojavi na drugom Masters 1000 turniru sezone u Monte Carlu koji počinje 11. travnja. Iza Monte Carla slijedi Barcelona, dok početak svibnja donosi Masters u Madridu pa Rimu...