Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ćorić na granici da ispadne iz Top 200, Swiatek nova 'No. 1'

Ćorić na granici da ispadne iz Top 200, Swiatek nova 'No. 1'

Španjolac Carlos Alcaraz u ponedjeljak je skočio za pet mjesta na ATP ljestvici i sada drži 11. mjesto na svijetu, dan nakon pobjede na Mastersu 1000 u Miamiju

VIDEO

 Poljakinja Iga Swiatek u ponedjeljak je službeno postala nova najbolja tenisačica svijeta, dan nakon pobjede u Miamiju.

Nakon neočekivanog umirovljenja Australke Ashleigh Barty, Swiatek je na Floridi morala proći samo treće kolo kako bi postala nova kraljica WTA Toura, no 20-godišnja Poljakinja je suvereno osvojila turnir, spojivši pobjede na WTA 1000 turnirima u Indian Wellsu i Miamiju. Ona je prva tenisačica u povijesti koja je na početku sezone osvojila prva tri WTA turnira u seriji 1000 i prva je Poljakinja na vrhu svjetske ljestvice.

Tennis: Miami Open

Swiatek je odustala od turnira u Charlestonu bez straha da će biti svrgnuta s trona, budući da ima gotovo 2000 bodova ispred Čehinje Barbore Krejčíkove. 

Na ljestvici Španjolka Paula Badosa skočila je tri mjesta i prvi put u karijeri je treća igračica svijeta, dok je Japanka Naomi Osaka, bivša prva tenisačica svijeta, iskoristila svoje finale u Miamiju kako bi napredovala za 42 pozicije, na 35. mjesto na svijetu.

Od hrvatskih igračica Petra Martić je izgubila dvije pozicije i sada je 60., Ana Konjuh je pala čak deset pozicija, na 62. mjesto, dok je Donna Vekić 109. 

Tennis: BNP Paribas Open-Day 10

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na 23. mjestu ATP ljestvice, dok je veliki skok napravio Nino Serdarušić.

Serdarušić je igrao finale ATP Challengera u Oeirasu, a to mu je donijelo napredak od 24. pozicije, na 183. mjesto. Povratnik nakon duge stanke zbog ozljede, Borna Ćorić, pao je za 33 pozicije i sada je 199. tenisač svijeta.

Španjolac Carlos Alcaraz u ponedjeljak je skočio za pet mjesta na ATP ljestvici i sada drži 11. mjesto na svijetu, dan nakon pobjede na Mastersu 1000 u Miamiju.

Tennis: Miami Open

Novak Đoković zadržao je svoj tron ​​prvog igrača svijeta s malom razlikom od samo 10 bodova ispred drugoplasiranog Daniila Medvjedeva, koji će biti odsutan s terena jedan do dva mjeseca zbog liječenja kile.

Rafael Nadal, koji je također ozlijeđen, treće mjesto oteo je Nijemac Alexander Zverev, četvrtfinalist Miamija.Norvežanin Casper Ruud, finalist Miamija, popeo se na 7. mjesto.

Tennis: BNP Paribas Open-Day 14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba