Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ćorić srušio veterana Haasea, a Martić preokrenula Bogdan...

Ćorić srušio veterana Haasea, a Martić  preokrenula Bogdan...
1

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Budimpešti pobjedom nad iskusnim Robinom Haaseom (32) sa 6-3, 4-6, 6-4. U Istanbulu je dalje prošla i Petra Martić pobjedom nad Bogdan

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 15.) igrat će u četvrtfinalu ATP turnira u Budimpešti, gdje je kao 2. nositelj u svom premijernom nastupu svladao Nizozemca Robina Haasea (ATP - 64.) sa 6-3, 4-6, 6-4 nakon dva sata i jedne minute igre. 

U dvoboju uspona i padova u Ćorićevoj igri, naš tenisač je s dva 'breaka' uvjerljivo osvojio prvi set. No, u drugom je upao u zaostatak od dva 'breaka' (2-5) koji nije uspio nadoknaditi. U trećem setu je Ćorić poveo sa 3-0, Haase se vratio do 3-3, ali je Nizozemac još jednom popustio na servisu u 10. gemu, kad je hrvatski reprezentativac iskoristio drugu meč-loptu. 

ATP 500 - Dubai Tennis Championships

Ćorić će se za mjesto u polufinalu boriti protiv srpskog tenisača Filipa Krajinovića, kojeg je pobijedio u njihovom jedinom dosadašnjem dvoboju odigranom u 3. kolu ovogodišnjeg Australian Opena. Dvoboj Ćorić - Krajinović na rasporedu je u petak.

Prvi nositelj turnira u Budimpešti je Marin Čilić, a za mjesto u četvrtfinalu borit će se protiv Urugvajca Pabla Cuevasa. Uspije li svladati urugvajskog tenisača u četvrtfinalu će ga čekati Talijan Matteo Berrettini koji je sa 7-6 (8), 6-2 nadigrao Slovenca Aljaža Bedenea.

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 40.) preokretom je stigla do pobjede 4-6, 7-5, 6-3 nad Rumunjkom Anom Bogdan (WTA - 150.), kojom se plasirala u četvrtfinale WTA turnira u Istanbulu.

Tennis: BNP Paribas Open-Day 3

U dvoboju u kojem je čak sedam puta gubila servis, ali i devet puta uspjela osvajati gemove u kojima je Rumunjka bila na početnom udarcu, Martić je nadoknadila set i 'break' zaostatka (4-6, 1-3). Nakon što je izborila odlučujući set, naša je tenisačica preuzela kontrolu i s tri 'breaka' u trećem setu došla do pobjede nakon dva sata i 15 minuta igre.

Za mjesto u polufinalu Martić će igrati protiv pobjednice dvoboja Francuskinje Kristine Mladenović (WTA - 66.) i Ukrajinke Katerine Kozlove (WTA - 91.).

Dva četvrtfinalna para su poznata, a čine ih Španjolka Arruabarrena i Čehinja Vondroušova te Čehinja Strycova i Kazahstanka Ribakina.

ATP Budimpešta - 2. kolo

Matteo Berrettini (Ita) - Aljaž Bedene (Slo) 7-6 (8), 6-2

Filip Krajinović (Srb) - Radu Albot (Mol/8) 7-5, 6-4

BORNA ĆORIĆ (HRV/2) - Robin Haase (Niz) 6-3, 4-6, 6-4 

WTA Istanbul - 2. kolo

Marketa Vondroušova (Češ) - Svjetlana Kuznjecova (Rus) 6-4, 6-3

PETRA MARTIĆ (HRV/6) - Ana Bogdan (Rum) 4-6, 7-5, 6-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe