Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ćorluka će biti posljednja velika priča ovog ljeta

Ćorluka će biti posljednja velika priča ovog ljeta
11

Činilo se da je gotovo, da su Modrić i Čorluka suigrači, no cijela priča opet je na početku. Iako je dobio Zabaletu, trener Cityja ne pušta Čarlija

VIDEO

Ne, Zabaleta nije zamjena za Ćorluku i vjerujem da bi mogao ostati , rekao je Mark Hughes, ali to njegovo “mogao ostati” navodno je samo pristojna poruka "spursima" da zaborave na našeg reprezntativca. Do konačnog raspleta ostalo je manje od 48 sati jer prijelazni rok završava sutra u ponoć. S obzirom na to da je Quaresmin transfer u Inter, barem tako tvrde talijanski mediji, samo stvar formalnosti, Vedran Ćorluka ostat će zadnja velika priča ovog ljeta kad je o transferima riječ. A njih je ovog ljeta bilo malo, barem onih “pravih”. Ronaldo je bio blizu Reala, Kaka na putu za Chelsea, Lampard u Interu, ali jedino što bi se iz svega moglo izroditi su sudske tužbe. Svi ti propali transferi ovo ljeto učinili su jednim od najsiromašnijih u posljednjih 10-ak godina, ali Danija Alvesa učinili prvom pričom. Desni bek Seville prešao je u Barcelonu za 33 milijuna eura, što je drugi put da je najskuplji igrač prijelaznog roka branič.
Luka Modrić četvrti je najskuplji transfer ovog ljeta kojeg je Tottenham platio više nego Milan Ronaldinha. No ostaje to da bi eventualni transfer Ronalda ili Kaka vrijedio gotovo kao pet najskljupih ovog ljeta.

DANI ALVES NAJVEĆA PRIČA
Kad ga nisu pustili iz Seville, Brazilac je pao u depresiju. No na kraju je ipak stigao spas u znaku Barcelone. Kupili su ga za nešto više od 30 milijuna eura, što je najskuplji ovoljetni transfer.
ZA KEANEA ČAK 25 MILIJUNA €
Transfer Robbieja Keanea iz Tottenhama u Liverpool drugi je najskuplji, ali i pomalo neshvatljivi transfer. Mnogi stručnjaci smatraju da Irac ne može ni približno pružiti koliko su ga platili.
AMAURI VRAĆA JUVE U IGRU
Tradicionalno štedljivi Juventus ovaj put “odriješio je kesu” i za dosadašnjeg Palermova napadača platio 23 milijuna eura. Uvjereni su da će ih njegovi golovi vratiti gdje su bili prije “Calciopolija”.
LUKA KREATOR ZA CIJELO DESETLJEĆE
Dolazak Luke Modrića, nadaju se u Tottenhamu, bit će ključni korak ka priključenju londonskoga kluba velikoj četvorci. Platili su ga 22 milijuna € jer u njemu vide kreatora za idućih 10 godina.
MILANO MJESTO VELIKOG POVRATKA
Prije samo nešto više od godinu dana Barcelona je odbila 100 milijuna eura za Ronaldinha, sad ga se riješila za 21 milijun. Nekoć najbolji igrač svijeta vjeruje da je Milano mjesto velikog povratka.
REAL POLUDIO ZA RONALDOM
Madriđani su “nasrnuli” na Portugalca, bili su spremni platiti koliko god treba, dati mu što god poželi, a u cijeloj priči prijetilo se i sudskim tužbama. Cijela farsa ni za što - Porugalac ostaje u Unitedu.
NI 100 MILIJUNA NIJE DOVOLJNO
Nema kluba koji nije želio Kaku, a najuporniji je bio Roman Abramovič. Ruski milijarder bio je spreman platiti 100 milijuna eura, ali uzalud. Berlusconi je bez previše razmišljanja odbio tu ponudu.
LAMPARD VELIKA ŽELJA MORATTIJA
Predsjednik Intera već dulje vrijeme želi Engleza, a dolaskom Mourinha na klupu činilo se da će mu se želja napokon i ostvariti. No višemjesčni pregovori nisu urodili plodom, Frank je ostao u Londonu.
DROGBA NAJAVIO SIGURAN ODLAZAK
Odlaskom Mourinha s klupe Drogba je najvio da igra zadnje utakmice u Chelseajevu dresu. Spominjao se Milan, Inter, Barca, Real... No napadač Obale Bjelokosti i dalje je u plavom dresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti