Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
168 komentara

Doček Drage Ćosića u Tesliću: Bacio sve u trans s 'Rakitiiiiić!'

Lijepo začepite uši, sad ću biti prost: Je*o te, kol'ko nas ima. Je li ima tko jači? Nema, povikao je na dočeku Drago Ćosić i oduševio sve prisutne u Tesliću povikavši svoj poznati "Raaakitiiiiiiiiić"

Foto: Facebook
168 komentara

I on je oduševljavao naciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i bodrio je do velikoga srebra. Iako medalju nije dobio, jest svoj - doček. Legendarnog komentatora Hrvatske televizije Dragu Ćosića u srijedu su pozdravili mještani njegova Teslića u Bosni i Hercegovini.

- Dobra večer! Lijepo začepite uši, sad ću biti prost: Je*o te, kol'ko nas ima. Je li ima tko jači? Nema - povikao je na početku obraćanja Ćosić i dodao:

- Baš vas je lijepo i divno vidjeti. Hvala Bogu na ovoj prekrasnoj tradiciji da se družimo, da se naša djeca upoznaju, da razmjenjujemo adrese, Facebookove, Instagrame i sva moguća pomagala, da otkrivamo dijelove svijeta i da svi zajedno otprilike negdje živimo tu dobru energiju, ljubav i vjeru. Uživajte, veselite se. Bit ćemo tu, naravno, cijelu večer i samo da vam kažem: ova mlada dama koja pjeva večeras, to je moja rodica. Nama je valjda suđeno, nama je glas Bog dao. Prema tome, molim te, Marina, uživaj, zabavljaj nas. Jer Marina je čudo svjetsko.

Ostavio je Ćosić za kraj asa u rukavu, povik koji je obilježio njegove komentare na Mundijalu. 

- I za kraj, evo, jednom samo za sve vas: Raaakitiiiiiiiiić - poviknuo je Drago i zaradio ovacije okupljenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

PAŽNJAAAAA! I Drago je dobio svoj doček! Ponosna što smo iste gore list! ❤❤❤❤❤ može share da svi vide!

Objavljuje Jasna Lozić u Srijeda, 15. kolovoza 2018.

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela. 

Naši partneri pišu
Message