Obavijesti

Sport

Komentari 23

Cosmi uoči Dinama: Je li ovo moja posljednja utakmica? To samo Bog i Mišković znaju

Cosmi uoči Dinama: Je li ovo moja posljednja utakmica? To samo Bog i Mišković znaju

Dinamo predstavlja najveću kvalitetu već nekoliko godina. Kod nas svih postoji velika želja suprotstaviti se momčadi koja već dugi niz godina osvaja prvenstvo i igra Ligu prvaka, rekao je Cosmi

VIDEO

Rijeka u susretu 17. kola SuperSport HNL-a na Rujevici dočekuje Dinamo s početkom u 17.30 nakon čega slijedi pauza u prvenstvu zbog nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Pokretanje videa...

Serse Cosmi u Rijeci 00:50

Nogometaši Rijeke u susret ulaze nakon poraza od 2-1 na gostovanju kod drugoligaša Bijelog Brda. Riječani su tako ispali u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa, a trener Serse Cosmi svjestan je da je njegov ostanak na klupi Rijeke upitan. 

- Je li ovo moja posljednja utakmica na klupi Rijeke? I ja sam ljut i razočaran i potpuno razumijem navijače. Jedine dvije osobe koje znaju odgovor na ovo pitanje su predsjednik Damir Mišković i Bog. Vidjet ćemo kakvi su planovi nakon Dinama. Ako vi svi znate da odlazim onda to pitanje nema ni smisla. Od samog početka poštovao sam svih, sada tražim da se to poštovanje prema meni vrati - rekao je Cosmi pa dodao:

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a

- Neovisno o oscilacijama koje smo imali u mojem mandatu, nisam očekivao da ćemo u kupu ispasti od drugoligaša. Nismo shvatili ozbiljnost utakmice. Iznenađen sam tako lošom utakmicom u Bijelom Brdu. Ali, to je nogomet. Nije se prvi put dogodilo da je niželigaška momčad pobijedila prvoligaša. Vidimo to i u drugim ligama.

Osvrnuo se Cosmi i na gostujuću momčad koja dolazi na Rujevicu. 

- Dinamo predstavlja najveću kvalitetu već nekoliko godina. Kod nas svih postoji velika želja suprotstaviti se momčadi koja već dugi niz godina osvaja prvenstvo i igra Ligu prvaka. Vidim to kao jednu lijepu priliku da pokažemo naše kvalitete - zaključio je. 

Rijeka je trenutačno osma na prvenstvenoj ljestvici s 18 bodova dok je Dinamo na vrhu s 20 bodova više. 

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre
POGLEDAJTE SAŽETAK

VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre

PULA - Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1-1 u 34. kolu HNL-a pred oko 6000 gledatelja na Aldo Drosini. Salim Fago Lawal doveo je Puljane u vodstvo u četvrtoj minuti, dodao još jedan u desetoj koji je bio poništen. Nakon isključenja trenera Tramezzanija Hajduk se vratio prvijencem Perišića u HNL-u u 42. A u završnici je poništen gol za pobjedu Uremovića zbog igranja rukom.