Obavijesti

Sport

Komentari 59

CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih

CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih
3

Argentinac s Atleticove klupe ni najmanje nije zamjerio Ronaldovo kopiranje njegovog hvatanja za međunožje: 'Napravio je to iz istog razloga kao ja u Madridu, da kaže kako ima karakter, zaslužio je to'

VIDEO

Atletico i Diego Simeone poveselili su se kad je velemajstor otišao iz Reala u Juventus, ali opet su naletjeli na rođenog pobjednika, na Cristiana Ronalda. Crveno-bijeli dio Madrida u Europi će slaviti... Kad Ronaldo ode u mirovinu.

Cristiano = Liga prvaka

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid

- Zbog ovakvih me utakmica Juventus doveo iz Madrida, da im pomognem napraviti iskorak u Ligi prvaka. Sanjali smo čarobnu torinsku noć i evo... Dogodila se, meni i cijeloj momčadi, svim navijačima. Ovo je mentalitet Lige prvaka, ovako moramo nastaviti - govorio je Cristiano nakon pobjede pa glasno upozorio suigrače:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lijepo smo prošli jedan dio puta, ali samo bez euforije i previše tapšanja samih sebe po ramenima: tek smo u četvrtfinalu, a nije nam to cilj nego otići do kraja! Atletico je strahovito težak suparnik no mislim da smo u dvije utakmice pokazali da smo zasluženo prošli. I samo polako, utakmicu po utakmicu... Neka nitko ne razmišlja o finalu i nek' se ne priča o finalu. Daleko smo još od toga - rekao je čovjek koji je postao personifikacija uspjeha u Ligi prvaka.

Cristiano je poseban

Champions League - Group Stage - Group A - Atletico Madrid v Borussia Dortmund

Simeone? Smiren, realan, odmjeren u izjavama... Potučen je do nogu, nije mu ostalo ništa nego se nakloniti suparniku.

- Cristiano je najbolji igrač svijeta, a takvi u ovakvim utakmicama naprave nešto posebno i za to nema lijeka. Njegovo ponavljanje moje geste iz Madrida? Uhvatio se za međunožje da bi tako rekao "I mi imamo karakter, pobijedili smo". Zaslužio je takvu proslavu - govorio je argentinski stručnjak čija momčad u Torinu nije nijednom zapucala u okvir protivničkog gola (?!).

- Bili su bolji od nas. Jednostavno su nas u svemu nadigrali. Mi smo imali šansu Morate i to je to. Nikako nismo znali naći prave pozicije na terenu, a oni su sa puno igrača ulazili u završnicu i tako nam radili velike probleme unatoč činjenici da smo se danima baš za takve situacije pripremali. Morat ću obaviti nekoliko ozbiljnih razgovora s mojim igračima, a Juventusu čestitke. Zaslužili su prolaz, bili su bolji - rekao je Diego Simeone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet