Obavijesti

Sport

Komentari 0

Crespo potpisao za Genou, za njim dolazi i Quaresma

Crespo potpisao za Genou, za njim dolazi i Quaresma
1

Doveli smo Floccarija iz Atalante, sada i Crespa, a doći će i Quaresma, objavio je ludo ambiciozni predsjednik sve bolje Genoe Enrico Preziosi

VIDEO

Enrico Preziosi, predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Genoe, obznanio je da je njegov klub potpisao dvogodišnji ugovor s 33-godišnjim argentinskim napadačem Hernanom Crespom, dosadašnjim članom Intera.
- Ovo je za naš klub vrlo važan potpis, jako sam sretan zbog toga. Crespo je sjajan igrač kojeg pratimo već duže vrijeme - izjavio je Preziosi. Crespov menadžer Fernando Hidalgo je nadopunio priču.
- Hernan je imao i ponudu od Fiorentine, ali samo za jednogodišnji ugovor. S Genoom smo dogovorili ugovor na dvije godine, što samo pokazuje koliko oni vjeruju u Crespa.
Preziosi dodaje da će u njegovom klubu zaigrati još jedan dosadašnji član Intera, portugalski krilni napadač Ricardo Quaresma.
- Pitanje Quaresme je vrlo jednostavno. Dva kluba su postigla sporazum, nama treba još jedino Quaresmin potpis. Ne vjerujem da će tu biti nekih velikih problema - kaže Preziosi.
Quaresma je prošloga ljeta bio pompozno najavljivan kada je stizao na San Siro iz Porta za 19 milijuna eura. Međutim, Quaresma ne samo da se nije dokazao u Interu, već ga je trener Jose Mourinho izbjegavao postaviti u momčad na San Siru zbog stalnih zvižduka Interovih navijača. U siječnju ove godine je Inter poslao Quaresmu na posudbu u Chelsea, ali se Portugalac niti tamo nije naigrao.
Očito mu teško ide prilagodba na velike klubove. Valja se sjetiti se da je u sezoni 2003/04 bio član Barcelone, u kojoj je 10 puta zaigrao u prvoj postavi, još 11 puta ulazio s klupe. Ubilježio je učinak od jednog gola... Uz Crespa, Genoa je dovela još jednog napadača. To je Sergio Floccari, dosadašnji član Atalante, koji je ove sezone za klub iz Bergama zabio 12 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica