Obavijesti

Sport

Komentari 65

Cristiano o smrti sina: Nisam to očekivao od Liverpoola, a na pripreme sam kasnio zbog kćeri

Cristiano o smrti sina: Nisam to očekivao od Liverpoola, a na pripreme sam kasnio zbog kćeri

Nakon što je sin blizanac umro na porodu u travnju, Ronaldo je primio i sućut kraljevske obitelji, što ga je dirnulo. Nedugo poslije, na početku sezone, tromjesečna kći završila je u bolnici

VIDEO

Cristiano Ronaldo (37) bez zadrške je napao vodstvo Manchester Uniteda, bivšeg i sadašnjeg trenera u 90-minutnom intervjuu za TalkTV nakon kojega, sasvim je izgledno, više neće biti igrač "crvenih vragova".

Osim o izdaji, osjećaju da je crna ovca i činjenici da klub nije napredovao od odlaska Sir Alexa Fergusona, između ostalog, Ronaldo se otvorio i o bolnoj obiteljskoj temi, smrti sina na porodu u travnju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

specka ronaldo intervju o smrti sina i unitedu 01:06

 

Njegova partnerica Georgina Rodríguez nosila je blizance. Kći Bella Esmeralda preživjela je porod, ali njen brat nažalost nije. Potreslo je to cijelu obitelj, no Cristiano je smogao snage i nastavio igrati.

Navijači ljutog Unitedova rivala Liverpoola njemu u čast u međusobnom okršaju dan nakon objave o obiteljskoj tragediji zapjevali su u sedmoj minuti najpoznatiju nogometnu himnu "You'll never walk alone".

Liverpool v Manchester United - Premier League - Anfield

- Nikad nisam očekivao da ću to doživjeti - rekao je Ronaldo i otkrio:

- Primili smo i osobnu poruku sućuti od kraljevske obitelji. I to me je u jednakoj mjeri zadivilo i dirnulo.

Ronaldo se u srpnju nije pojavio na početku priprema, nije putovao na azijsku turneju. Za neke je to bio signal da želi napustiti klub i da ima ponude drugih, pa i PSG-a za koji igra njegov rival Lionel Messi (35).

No razlog izostanka s priprema je, kaže, bio obiteljske prirode. Bella Esmeralda s tri je mjeseca završila u bolnici. Cristiano je optužio United za nedostatak empatije prema njemu.

- Obitelj mi je sve, još i više nakon svega što smo prošli ove godine - rekao je Cristiano koji ima i sina Cristiana Juniora (12) i blizance Evu i Matea (5), čiji identitet majki javnost ne zna. S Georginom je dobio i kći Alanu Martinu (5).

Ne želi da ga itko sažaljeva i kaže da je sretan čovjek, da mu navijači stalno prilaze i govore da ga podržavaju i zato je osjetio da je pravi trenutak da kaže što misli.

- Napredak je nula. Nisam vidio evoluciju u klubu, ništa se nije promijenilo. Navijači bi trebali znati istinu. Volim Manchester United, volim navijače, oni su uvijek na mojoj strani. Ali ako žele biti drugačiji, moraju promijeniti puno, puno stvari. Sir Alex zna bolje od ikoga da klub nije na putu koji zaslužuje. On zna, znaju svi. Neki ljuti to ne vide jer ne žele vidjeti, slijepi su - kazao je Cristiano.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu